Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Testo XBlend, podpora hladiny testosteronu

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Suplementace

Toto je komerční sdělení, Ronnie.cz není jeho autorem.

[Text: David Slabý] Dnešní článek začnu trochu netradičně, a to ne hovořením o produktu, ale o své zkušenosti. Pohybuji se ve světě suplementů totiž dobrých 15 let, a to jako uživatel nebo i "navrhovatel" novinek, které můžete použít Vy sami. Za tu dobu jsem zaznamenal hned několik vln a tendencí k nákupu doplňků stravy. Podobnou "novou vlnu" zaznamenávám i nyní, a to ne v oblasti suplementů obecně, ale hlavně ve snaze ovlivnit hladinu vlastních steroidních hormonů přirozenou cestou. Chvilku se zdálo, že těmto suplementům odzvonilo, nicméně s tím, jak se fitness společnost rozděluje na tu "natural way" a, řekněme, ne zcela "natural", přichází i snahy hledat nové cesty, jak ovlivnit svůj výkon.

Samozřejmě, trénink a strava jsou jedna věc - velmi důležitá, nedílná součást skvělého výsledku. Nicméně suplementace může být tou pomyslnou třešničkou na dortu, která Vás posune dál, než jste kdy byli. Jednou z těchto nových snah je i přivedení produktu Testo XBlend od Sizeandsymmetry na trh. O tomto produktu jsme začali uvažovat již v polovině roku, slovo dalo slovo a najednou (to je spíš pomyslné, zase tak najednou to nejde) je zde. Doplněk stravy, jehož potenciálem a cílem je ovlivnit přirozenou produkci testosteronu, tak abyste mohli těžit z nových svalových přírůstků.

Možná by se hodilo říct, co bylo naší snahou při uvažování nad výrobou tohoto produktu, a tak to zkusím podat jako odpověď na otázku: "Snahou Testo XBlend, Sizeandsymmetry je spojit objektivně i subjektivně funkční substance ovlivňující produkci testosteronu a podporující libido (sexuální vzrušivost) s cílem zlepšit nejen schopnost těla naturálně budovat svalovou hmotu, ale také snížit podíl tukové tkáně, podpořit sexuální apetit, regeneraci a vitalitu jeho uživatelů. Šlo nám o maximalizaci přírodního ovlivnění hladiny steroidních hormonů se všemi pozitivnímu vlivy, které se s nimi pojí, a bez jakýchkoliv negativních dopadů." A nutno říct, že tento záměr se nám podařil.

Co všechno tedy v Testo XBlend najdete?

  • Tribulus terrestris - jedná se o rostlinu, kterou můžeme nalézt v několika částech světa, jako jsou USA, Jižní Amerika, Mexiko, Španělsko, Indie, Čína a Bulharsko. Originální tribulus obsahuje 40 - 60x vyšší množství protodioscinu a to využívá i tento přípravek od Sizeandsymmetry. Steroidní saponiny a látka protodioscin mají schopnost ovlivnit produkci mužského pohlavního hormonu testosteronu, který je zodpovědný za vybuzení anabolické odpovědi na silový trénink a podporuje sarkoplazmatickou hypertrofii (růst) svalové tkáně a snížení množství tělesného tuku.
  • Kyselina D-asparagová (DAA) "narovnává" sníženou hladinu mužského pohlavního hormonu testosteronu. K tomu dochází vlivem intenzivního silového tréninku nebo při prolongované kalorické restrikci. Tato pravotočivá aminokyselina se uchytila ve sportovní výživě a při krátkodobé expozici dokáže navýšit hladinu testosteronu až o 60 %. Tím napomáhá nejen zvýšení libida, sexuálního chtíče, ale také růstu svalové hmoty.
  • Maca je často označována jako "superfood" = superpotravina, která se stává v současné době velmi populární. Pěstuje se ve výšinách peruánských And a její účinky mají pozitivní vliv na vitalitu, plodnost či sexualitu (libido). Díky tomuto je popisován i její vliv na hladinu testosteronu a tím i hypertrofii nebo změnu tělesného složení ve smyslu nižší hladiny tělesného tuku. Maca je kořenová zelenina, která připomíná řepu, kořen je velký asi 3 - 6 cm v průměru a cca 5 cm na délku. Prášek z červené macy má oproti černé a bílé mace jemnější a méně výraznou karamelovou chuť. Maca kořen byl používán indiány v Peru jako zásadní složka pro zdraví po tisíce let. Prášek z macy obsahuje množství vitamínů, minerálních látek a esenciálních aminokyselin.
  • Ženšen je velmi populární již po tisíce let v asijské kultuře, a to díky své široké působnosti ve vztahu k podpoře zdraví. Přispívá k normální hladině glukózy v krvi a tím i stabilizaci výkonu nejen silového, ale u vytrvalostního. Podporuje fyzický výkon, pomáhá udržovat fyzické a duševní schopnosti a dobré sexuální vztahy díky zvyšování libida a sexuálního chtíče.
  • Vitamín D3 je v tucích rozpustný vitamín, který je syntetizován převážně pokožkou působením slunečního záření. V malém množství se nachází v jídle, jako je tuňák, makrela, sardinka, vejce nebo mléko, nebo může být konzumován prostřednictvím suplementace. Vitamín D3 má pozitivní vliv na funkce v metabolismu od vstřebávání vápníku přes normální funkci svalů až po normální funkci imunitního systému. Ve vztahu k vitamínu D3 máme popsán i nárůst hladiny testosteronu až o 30 %, což může mít opět za následek nárůst svalové tkáně a snížení množství tuku.

Jak tedy vidíte, už se toho nedalo do jedné kapsle nacpat víc. Ono přeci jen je potřeba dát v úvahu i účinné množství, samozřejmě kombinované s určitým synergním působením. Teď je jen na Vás vyzkoušet a těšit se z toho, že jste se mohli podílet na svém maximálním rozvoji i v oblasti naturálního budování svalové hmoty.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

K tomuto článku není možné vkládat příspěvky.
Odůvodnění: PR článek







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 3 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
Mikuc (21:26) • Já bych neřekl práce, ale koníček, zábava, která ale sakra něco stojí, nejen peníze! Kd...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
hcetigol (20:52) • To si delas prdel :-) Porovnavani je jejich prace - porovnavaji je s ostatnima. Zadnej...
magazínJak na to: Indoor Rowing aneb jak se...
mohyla64 (11:33) • už nějaký čas vesluju na trenažeru. nevěděl jsem, jakou vzdálenost jsem ujel, ale teď m...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
tunerking (07:35) • Oba dva jsou šampioni :) zbytečné hejty a porovnání. patří mezi světovou špičku a to, ž...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
Mindandbody (14:24) • Hold nastal problém, když očekávání, která se okolo určitých závodníků (resp. závodníka...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie