Poplach na Slovensku. Hasiči z celé Bratislavy likvidovali obří požár, zřítila se budova

V sobotu večer vypukl v Drieňové ulici v bratislavském Ružinově požár šestipodlažního garážového domu. Část budovy se zřítila. Zasahovaly všechny místní hasičské jednotky, podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn.

„Milí sousedé, mnozí se ptají na zápach z požáru, který je od Štrkovce cítit na všechny strany – až do Růžové doliny. Hoří garážový dům na Drieňové ulici. Na místě už jsou hasiči z celé Bratislavy,“ apeloval těsně před půlnocí starosta městské části Ružinov Martin Chren.

AKTUALIZOVANÉ 23.55 Milí susedia, mnohí sa pýtate na zápach z horenia, ktorý od Štrkovca cítiť na všetky strany, až do...

Posted by Martin Chren - starosta Ružinova on Saturday, March 5, 2022

Občany vyzval k tomu, aby si zavřeli okna. Část budovy se podle něj už zřítila. „Oficiální informace, díkybohu, nemluví o žádných zraněných ani obětech. Velký dík patří ještě jednou hasičům,“ dodal Chren.

Napsal také, aby místní neměli obavy z hasičských aut. Ty kvůli nadměrné spotřebě vody musí čerpat i ze vzdálenějších hydrantů. „Když bude třeba, tak i z jezera. Nehoří tam,“ vysvětlil starosta.

Tagy: