8. 3. 2022 10:26 − 16131× − 25

Fans for Cais v Chorvatsku?

Nebyla by skvělá představa udělat pořádnou atmosféru českým posádkám?

Spousta českých fans, vlajek, světlic a skvělá atmosféra s přáteli. Pamatujete ještě na Fans for Kresta? Na legendární atmosféru na Dhrontalu při průjezdu Honzy Kopeckého?

Erik Cais s Petrem Těšínským mají letos v plánu vybrané podniky Mistrovství světa a Rally Croatia bude nejdostupnější závod pro české fanoušky (500 km z Brna). Proto jsem se rozhodl, že se pokusím dát dohromady výpravu českých fanoušků, kteří by v Chorvatsku vytvořili pořádný kotel, seznámili se navzájem, pokecali, prostě si to pořádně užili. V neposlední řadě je to příležitost pro všechny, kdo ještě na MS nebyli a sami by si tam třeba netroufli.

Jak tedy bude akce přibližně probíhat?
- Společné setkání a předání nálepek na čerpací stanici MOL v Mikulově ve středu 20.4.2022 a při setkání s Erikem Caisem (termín bude upřesněn)
- Výprava aut směr Záhřeb
- Setkání s českými posádkami (bude upřesněno)
- Vytvoření „českých diváckých míst“, kde bude skvělá česká atmosféra (takže s sebou přibalit vlajky, trubky, světlice)

Základní údaje k Chorvatské rally a cestě:
- Termín odjezdu středa 20.4.22 po poledni
- Čtvrtek 21.4. shakedown + slavnostní start
- V pátek 22.4. ráno startuje RZ1; Konec rally je v neděli 24.4. odpoledne
- Oficiální web rally: https://rally-croatia.com/en/

Rozhodně nechceme organizovat nějaký zájezd nebo Vám nařizovat, co kdy kde máte dělat. O tom to vůbec není. Chcete jet s námi? Pojeďte. Chcete si na jeden den zajet na jiné místo? V pohodě. Zkrátka bude to na každém z vás, jakým způsobem se toho zúčastníte.

Momentálně čekáme na mapy, domlouváme setkání s týmem Orsák rallysport a vymýšlíme návrh na polepení vozů účastníků (díky ewrc.cz, která zajišťuje nálepky a propagaci).

Další informace o programu se včas dozvíte. Vše bude včas zveřejněno zde na webu eWRC v dalším článku, nebo můžete sledovat vytvořenou událost na facebooku https://fb.me/e/1hTByLnKC.

Popřípadě se můžete domlouvat na místech v autě na fórum: https://forum.ewrc.cz/forum/rally/ms/679290-croatia-rally-2022/page4#post679505

Pokud máte zájem zúčastnit se této akce, prosíme o vyplnění krátkého dotazníku. Díky nasbíraným odpovědím bychom mohli nechat vyrobit odpovídající počet nálepek a dostali bychom přehled o počtu účastníků https://forms.gle/MMjA3uNYcLAJKoWYA

Budeme rádi, když pojedete s námi podpořit české jezdce!

Komentářů celkem: 25
9. 3. 2022 19:0021
0 0
Hele ono to předávat na konkretnim místě je naprd. Každý jede v jiný čas a budeš tam čekat 10 hodin? Když se jelo do Německa tak byl sraz na pumpě jestli se nepletu před Plzní a stejně v tom množství byl docela chaos na cestě. Tam ale byla vpidstate jediná trasa a tady je možnosti víc. Já bych se přiklaněl k možnosti zaslat poštou. Potom už sraz na místě je brnkačka. Já třeba jedu do HR už 14.4. a tak jsem třeba vyloučen úplně. Navíc budu u moře takže pojedu jen Platak a možná cestou domů cíl PS.
9. 3. 2022 21:4622
0 0
Tak tak Pačesi.
V r.2005 jsem si jel pro samolepky do Prahy tuším k Mikuldovi???
10. 3. 2022 09:4523
0 0
Dobrý den ve spolek smajlík Už mám paměť asi děravou,ale v samolepkách fans jsem nejel. Měl jsem jen pár vlaječek a jmenovek Kresta a pak Kopecký. Ve velkém jel RomanPištěk smajlík
10. 3. 2022 10:0124
0 0
Preferoval bych zveřejnění místa setkání přímo někde u RZ kam by mohl kdo má zájem večer před startem přijet a dát pivko, pokecat - vo to asi jde - a ráno si stejně najde každý to svoje místo. Tím by nebyl nikdo nijak omezen, sraz v Mikulově, trasa cesty, servis atd
11. 3. 2022 10:3025 Upraveno 10:31
0 0
Původně napsal Pavel Mareš
Preferoval bych zveřejnění místa setkání přímo někde u RZ kam by mohl kdo má zájem večer před startem přijet a dát pivko, pokecat - vo to asi jde - a ráno si stejně najde každý to svoje místo. Tím by nebyl nikdo nijak omezen, sraz v Mikulově, trasa cesty, servis atd
Co se tyče nálepek, tak bude nejspíše více míst na předání v ČR (vše se ještě upřesnění), změna bude i v názvu této akce smajlík) (s ohledem na možné další české posádky).
Ohledně míst na rz, v tom nesouhlasím, jde o,to aby jsme vytvořili něco jako bylo na Drhontalu viz fotka a jak se píše v článku, kdo bude chtít jít jinam, tak samozřejmě může smajlík , ale v českém ,,kotli,, bude nejlepší atmosféra ! Takže je to na každém … to platí i o setkání ….
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!