Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chlapec utekl ze zdravotního zařízení na jižním Plzeňsku. Neviděli jste ho?

08.03.2022 10:53

Policie v úterý 8. března vyhlásila pátrání po mladém chlapci, který utekl ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku. Pokud nebude vypátrán včas, může dojít ke zhoršení jeho zdravotního stavu.

Pohřešovaný chlapec_Plzeň-Jih_PČR

Jindřich Čapek utekl 4. března po 21. hodině ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde byl dobrovolně hospitalizován. V případě přerušení léčby může dojít ke zhoršení jeho zdravotního stavu, může být ohrožen na zdraví i na životě.

Chlapec je vysoký 179 centimetrů, je střední postavy, má obdélníkový obličej, modré oči a hnědé krátké vlasy s patkou sčesanou vpravo. Na vnitřní straně levého zápěstí má vytetované dva háčky na ryby a na dlani levé ruky má vytetován křížek. Na levém ukazováčku má tři jizvy. Po zlomenině levé nohy na ni kulhá, měl by mít ortézu, při útěku si s sebou odnesl jednu berli. Nosí dioptrické brýle. Naposledy byl viděn ve strakaté mikině a černých teplácích.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

 

foto: PČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT