Brazilská sexbomba na večeři okouzlila Putina: Je to psychopat, řekla o něm

Suzy Cortez (31), brazilská výherkyně soutěže o nejkrásnější zadeček, okouzlila ruského prezidenta Putina, se kterým v roce 2018 dokonce i povečeřela. Pro modelku to nebylo příjemné a řekla, že se choval jako násilný psychopat, píše portál Daily Star.

Prezident z modelky nemohl spustit oči a už i to ji nahánělo hrůzu. „Potřásl mi rukou a několik minut na mě zíral, což mě vyděsilo. Po celou dobu jednání seděl na jakémsi trůnu, a když mi chtěl něco říct, sdělil to své sekretářce, která mi to šla vyřídit,“ popsala setkání s mocnářem.

„Hodně mi lichotil a pozval mě, abych kdykoliv navštívila Rusko,“ uvedla modelka. Do Ruska se poté opravdu vydala. „Po příjezdu Putina mě vládní auto odvezlo, kam jsem si jen přála. Zůstala jsem týden a vrátila se do Brazílie,“ uvedla.

Netrvalo dlouho a začala se mu vyhýbat. „Nechtěla jsem se s ním setkat, protože jsem se s ním necítila dobře. Už jsem ho znovu neviděla, ale jsem si jistá, že jsem byla v Moskvě v nebezpečí,“ uzavřela nepříjemnou zkušenost. 

Svůj názor napsala na svých sociálních sítích, kde popsala také další zkušenost: „Jela jsem do Ruska na mistrovství světa, byla jsem jejich múzou, potkala jsem Putina osobně a dnes jsem vyhodila všechna trička, která jsem tam vyhrála, do koše,“ sdělila. Mezi tričky měla i několik cenných kousků značky Adidas, kterých se vyrobilo jen pár exemplářů. Modelka však s Ruskem nechce mít nic společného.

Zdroj: dailystar.co.uk