Trenér Kolomazník po derby žen | SK Slavia Praha
Více

Trenér Kolomazník po derby žen

Trenér žen Michal Kolomazník hodnotí výhru nad Spartou a chválí tým za důležité vítězství v boji o titul. Tým žen vede ligovou tabulku s šestibodovým náskokem.

Trenér fotbalistek Michal Kolomazník musí být s výkony svých svěřenkyň zatím spokojen, ze 14 zápasů mají plný počet bodů a ligu vedou s náskokem šesti bodu nad rivalem ze Sparty. 

Fotbalistky Slavie zvítězily i ve druhém derby sezony a oba celky se ještě dvakrát potkají v nadstavbové části, kde se bude rozhodovat o zisku mistrovského titulu. V nadstavbové skupině je společně se Slavií, Spatra, Slovácko a Lokomotiva Brno. 

„Začátek utkání jsme se nám nepovedl a hned z úvodu jsme inkasovali. Čtvrt hodiny nám trvalo než se hráčky dostaly do tempa a s vyrovnávací brankou Denisy Veselé se definitivně uklidnily. Poločas se dohrával mezi šetnáctakami a do kabin se šlo za remízového stavu. Na začátku druhé půle jsme vstřelili vedoucí branku a zaměřili se na kvalitní defenzivu. Za tu musím tým pochválit, ale do ofenzivy jsme měli tentokrát velký problém s kvalitou dohrání několika situací. Důležité vítězství, vážíme si ho. Momentálně nás čeká nás pohárové utkání proti Pardubicím, kde chceme být úspěšní a v dubnu se vracíme k nadstavbě, která bude ještě hodně těžká,“ zhodnotil trenér Kolomazník. 

Aktuálně

Jurečka, Zmrzlý, Oscar. A první skalp Plzně v sezoně

15. 5. 2024
Slávisti ve třetím kole nadstavby porazili v Edenu Viktorii Plzeň 3:0. Duel rozhodli v úvodních deseti minutách, kdy se podruhé v červenobílém prosadil Ondřej Zmrzlý, Oscar na něj navázal krásnou ranou z dálky. Definitivní podobu výsledku dal v nastavení Václav Jurečka.

ONLINE: Od 19:30 doma proti Plzni

15. 5. 2024
Slávisté hrají od 19:30 3. kolo Finále FORTUNA:LIGY s plzeňskou Viktorií. V základní sestavě nastoupí po dvou měsících Lukáš Masopust, na beku bude operovat Ondřej Zmrzlý.

Kilometry k dobru. Slavia a Plzeň znovu běží pro Paraple

15. 5. 2024
Celkem 232 hráčů z mužských, ženských i mládežnických kategorií SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň letos svým pohybem podpoří lidi na vozíku. Oba A-týmy budou sbírat kilometry pro Centrum Paraple přímo před zraky fanoušků také během středečního zápasu třetího kola nadstavby.

Další články