V Mostě přivítali prvního letošního občánka, holčičku Karlu
Rodiče prvního letošního mosteckého miminka. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Letošní první Mostečánek, tedy spíš Mostečanka, byla oficiálně přivítána na mosteckém magistrátu. Rodiče a další příbuzní si tam převzali finanční dar a další drobné dárky.

Karlička Lanková spatřila světlo světla 1. ledna letošního roku minutu po třetí hodině ranní. Malá Karla vážila po porodu 3,6 kilogramu a měřila 50 centimetrů. Vybrala si správný termín a s trochou štěstí se tak stala prvním letošním Mostečánkem. Jak už se stalo před lety tradicí, první mostecké miminko přivítal na radnici primátor města.

Primátor Jan Paparega přivítal Karličku do života i mezi Mostečany a popřál jí hodně zdraví a rodičům potom spoustu radosti z jejich dcerky. Maminka Michaela Čížová s tatínkem Jakubem Lankem využijí 20tisícový dar na vybavení dětského pokojíčku a na hračky. 

Jak rodiče v obřadní síni prozradili, v září je nejprve čeká svatba a potom by mohla Karlička očekávat i sourozence.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru