QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S pistolí dobýval čerpací stanici v Plzni na Slovanech. Policie po pachateli pátrá

15.03.2022 13:35

Policie pátrá po muži, který se pokusil přepadnout čerpací stanici v Plzni na Slovanech, měl u sebe střenou zbraň se kterou mířil přes zavřené dveře směrem k obsluze. Po příjezdu zákazníka odešel neznámo kam.

Muž přepadl benzínku na Slovanech_PČR

Dosud neznámý pachatel se dne 20. ledna kolem půl třetí ráno domáhal vstupu do prodejny benzinové čerpací stanici Shell na Koterovské třídě v Plzni. „Pachatel držel v ruce dosud blíže nezjištěnou krátkou střelnou zbraň, se kterou mířil přes zavřené skleněné dveře směrem k obsluze čerpací stanice. Do dveří dokonce několikrát udeřil hlavní zbraně. Pachatele vyrušil zákazník, který si přijel natankovat. Agresor následně z místa odešel neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné kamerový záznam, na kterém je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. 

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiloženém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT