Soutěž o VIP vstupenky na Pražský rallysprint od kandidáta na prezidenta.

Za pár dní se jako navigátor projedu po boku závodníka Vojty Štajfa. 26.3. se totiž koná 26. ročník Pražského rallysprintu na Strahově.

Chcete se na populární motoristický závod podívat a dostat se do VIP cateringového stanu? Mám pro vás připravenou SOUTĚŽ o 3 x 2 VIP VSTUPENKY a s výherci se velmi rád pozdravím v servisním zázemí týmu Racing 21.

Na tuto akci se moc těším, protože se na startu jako navigátor objevím po dlouhých čtyřech letech. Tentokrát to bude ve voze Opel Kadett GT/E týmu Racing 21, se kterým získali Vojta Štajf a Vláďa Zelinka v roce 2021 titul mistrů Evropy v historických rally. Sám jsem se Pražského rallysprintu zúčastnil jako spolujezdec již v letech 2014, 2016 a 2018, pokaždé s jiným závodním vozem.

 

 

V roce 2014 to bylo se Subaru Impreza a v roce 2016 jsme se Škodou Fabia R5 získali s Vojtou celkový bronz.

Soutěžní otázka zní: Jaké závodní auto jsme českým motoristickým fanouškům představili jako tehdejší horkou novinku světových soutěžních tratí v roce 2018?

Odpovědi pište do komentářů pod tento příspěvek do středy 23.3. 21:21. Tři náhodně vybrané výherce pak budeme informovat zprávou o způsobu převzetí vstupenek.

Budu velmi rád, pokud naší posádce budete v sobotu fandit a případně na místě připojíte svůj podpis na petiční arch mé prezidentské kandidatury.

Pravidla soutěže jsou zde .

Zdroj Karel Janeček