ŠKODA eMČR 2022 již zítra!

Podruhé v historii se bude bojovat o titul mistra České republiky ve virtuální cyklistice na trenažerech na platformě ROUVY. ŠKODA eMČR 2022 se uskuteční již zítra - 22. března od 18:00 do 20:00 hodin v Showroomu AUTO OPAT v Nupakách u Prahy.

Účast potvrdil i člen španělské stáje Equipo Kern Pharma Vojtěch Řepa. Domácí silniční stáj Elkov Kasper budou reprezentovat Tomáš Obdržálek a Filip Řeha. Chybět nebude ani junior Milan Kadlec (Dukla Praha), který je loňským juniorským mistrem Evropy v bodovacím závodě na dráze. Dalším skvělým dráhařem na startu bude Radovan Štec (Tufo Pardus Prostějov), jenž na MS na dráze v Egyptě 2021 získal mezi juniory titul v omniu a k němu přidal stříbra v bodovačce a madisonu. Z bikerů by se měl na start postavit Jaromír Skála z celku Rouvy Specialized.

„Zvučná jména profesionálů nechybí ani v letošním ročníku, novinkou oproti loňskému roku ale bude start dvou nejlepších jezdců v kategorii Hobby, tedy nejlepšího muže a ženy, kteří nevlastní závodní licenci ČSC. Ti dostanou možnost startovat vedle opravdových profesionálů a čeká je tak zcela nevídaný zážitek. Snahou Českého svazu cyklistiky je i tímto způsobem propojovat profesionální cyklistiku s širokou veřejností,” uvedl Petr Marek, prezident Českého svazu cyklistiky.

 

 

21.03.2022 - Závody - autor: Tomáš Ježek - 1615x
Zapojte se do diskuze

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744