MyCard přiváží benefity nejen ze světa automobilů.

Porsche Česká republika představuje novinkovou MyCard

 Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Volkswagen Užitkové vozy – pro každou značku je připravena vlastní MyCard

  • Dva druhy MyCard: Service (zdarma), nebo Service+ (1 990 Kč/rok)
  • MyCard přiváží benefity nejen ze světa automobilů, ale i běžného života

 Porsche Česká republika, největší importér nových osobních a užitkových vozidel do České republiky, jde naproti svým zákazníkům. „Pro lepší efektivitu poprodejních služeb jsme připravili program MyCard – zákaznickou kartu, prostřednictvím které majitelé automobilů Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA či Volkswagen Užitkové vozy mohou čerpat výhody a ušetřit tak výdaje spojené s provozem svého automobilu,“ představuje novinku Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche ČR

Program MyCard funguje ve dvou stupních:

  • MyCard Service

Bez poplatku dostává každý uživatel MyCard 15% slevu na originální díly (při útratě za originální díly na zakázce nad 6 050 Kč), finanční příspěvek 1200 Kč na přípravu a zajištění STK, možnost čerpat individuální nabídky servisního partnera, pokud jej označí jako tzv. domovský servis, a v neposlední řadě výhody externích partnerů – například velmi výhodné pojištění majetku nebo cestovní pojištění od Generali Česká pojišťovna.

 

  • MyCard Service+

Za roční poplatek 1 990 Kč získá držitel karty MyCard Service+ všechny benefity základní karty MyCard Service a k tomu navíc: výměnu kompletních kol včetně vyvážení (2x ročně), výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt (1x ročně) a dále 10% slevu na originální příslušenství jednotlivých značek – zde není nijak omezen počet nákupů a následné využití slevy.

„I s tímto obsahem máme v úmyslu aktivně pracovat a zákazníkům nabízet různé atraktivní výhody v oblasti servisních služeb“, doplňuje J. Špinar.

 

Pro získání zákaznické karty MyCard a následného čerpání všech výhod s ní spojených stačí svůj vůz značky Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA či Volkswagen Užitkové vozy zaregistrovat na webu my-card.cz a pak již jen čekat na svoji elektronickou a také fyzickou MyCard.

Kromě výhod každý registrovaný uživatel z řad fyzických osob či OSVČ získává rovněž funkci „Moje garáž“, kde má přehled o technickém stavu a datech svého vozu nebo například jeho pravidelném servisu a jeho připomenutí. Registrace funguje na VIN konkrétního vozidla a je přenosná v rámci jeho uživatelů.

 

Výhody MyCard lze čerpat u participujících servisních partnerů.

Nejčastější otázky a odpovědi:

  1. Jak získám zákaznickou kartu MyCard?

Stačí vstoupit na webové stránky www.my-card.cz a registrovat se. MyCard pro zvolenou značku vozu obdržíte v elektronické podobě s možností uložení do virtuální peněženky a také fyzicky poštou do 14 dnů od řádné registrace.

  1. Kolik MyCard stojí?

Existují 2 varianty: MyCard, která je zdarma, platí neomezeně dlouhou dobu, a MyCard Service+ za 1 990 Kč, jež platí 1 rok od zaplacení. 

 

  1. Kde můžu výhody MyCard čerpat?

U všech participujících partnerů autorizované servisní sítě značek Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy.

  1. Bude se nabídka MyCard rozšiřovat, obohacovat?

Ano, průběžně se bude spektrum výhod upravovat a doplňovat dle preferencí zákazníků.

  1. Je MyCard přenosná?

Ano, MyCard je přenosná. Registrace je na VIN konkrétního vozidla, takže je defacto jeho součástí a využívat ji může neomezený počet uživatelů vozidla.

  1. Existuje MyCard i jako aplikace?

Zatím ne, nicméně je v přípravě a předpokládané spuštění je plánováno na 3. čtvrtletí 2022. 

  1. Platí MyCard jen v ČR nebo i v zahraničí?

MyCard a výhody s ní spojené lze čerpat pouze v rámci ČR.

  1. Můžou MyCard využívat i firmy?

Nikoliv. MyCard je určena pouze fyzickým osobám a OSVČ.

  1. Je v plánu MyCard rozšířit například i na sektor ojetých vozů prodávaných v síti Das WeltAuto?

Ano, právě zde je velký potenciál. Vozy byly již provozovány, předpoklad servisování je vyšší a tedy i zájem o výhody, které jsou prostřednictvím MyCard nabízeny.

 

Porsche Česká republika se sídlem v Praze je importér značek Volkswagen, Audi, SEAT, Volkswagen Užitkové vozy a CUPRA pro Českou republiku a patří do společnosti Porsche Holding Salzburg, která má zastoupení v 22 zemích Evropy, jakož i v Chile, Kolumbii, Číně, Malajsii a Singapuru.

www.porsche.co.cz