Hráči 7. třídy pod vedením Lukáše Zahradníka a Michala Kváše se o víkendu zúčastnili třídenního turnaje v Turnově a bez jakéhokoliv zaváhání si došli pro vítězství. Postupně si poradili s Děčínem (5:3), Turnovem (13:1), Znojmem (10:5), Vimperkem (7:2) a Vrchlabím (4:3). Po pěti vítězstvích z pěti zápasů si zaslouženě pověsili na krk zlaté medaile.

Ocenění nejlepšího hráče týmu si odnesl kapitán Matyáš Zikmund. Ten se kromě výborných výkonů prosadil i individuálně se statistikou 9+5. Z našeho týmu bychom, ale určitě mohli pochválit i další hráče jako Matěje Loukotu, Jakuba Jirotu, Matěje Kapustu, Adama Svobodu nebo Matěje Šedého.

Ročník 2009 je dlouhodobě doplněný o šikovné hráče ročníku 2010 a Jakubu Jirotu ročníku 2011. Podobně jako několikrát v sezoně, i na tomto turnaji pomohla týmu Veronika Ortová z ročníku 2008. Celý tým se prezentoval kvalitními výkony již v průběhu sezony a nyní je potvrdil i na posezonním turnaji.

"Jsem velmi rád, že jsme udělali tento úspěch a celý turnaj vyhráli. Byl to týmový výkon, kdy celý tým vystupoval sebevědomým dojmem. V každém zápase jsme byli lepší než soupeř. Sice jsme uhráli dva těsné výsledky, ale i v těchto zápasech si dovolím tvrdit, že jsme byli lepší a pokud bychom lépe proměňovali šance, mohli jsme vyhrát i větším rozdílem. Myslím, že je to odraz dlouhodobé práce a jak kluci fungují a pracují v tréninku i zápase. Děkuji klukům za turnaj i za celou sezonu." okomentoval turnaj hlavní trenér Lukáš Zahradník.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže