Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Módní policie! Kdo z kulturistů má eleganci a styl?

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Osobnosti

Článek vyšel 1. dubna, tedy na apríla.

Dneškem začínáme novou rubriku na Ronnie.cz, která se zaměří na téma módy a fitness. Myslíte, že to nejde dohromady a stylové outfity patří na přehlídková mola a nikoliv na soutěžní pódium? Omyl! Ono se může pohledem laika zdát, že ve fitness a kulturistice je nejdůležitější forma. Každý závodník si ale uvědomuje, že pro přísné oko rozhodčích je důležitý každičký detail, a oblečení se to týká tím spíš, že jej na sobě závodníci mají naprosté minimum. Že je elegantní vzhled důležitý, Vám potvrdí každá bikina a každý závodník ve physique mužů. Ti všichni věnují v závodní přípravě nemalý čas výběru plavek a volbě toho správného barevného odstínu, díky kterému vyniknou nad svými soupeři. A to samé se týká i kulturistů. Také z českých soutěží jsou známy případy, kdy skvěle připravenému borci utekla zlatá medaile jenom proto, že měl plavky zamazané od pózovací barvy. To je důkazem, že image a styl je pro rozhodčí důležitým hodnotícím kritériem. Fitness je totiž především o vzhledu! A protože rozhodčí bedlivě sledují závodníky i na sociálních sítích, je zásadní zachovat styl i během přípravy.

V prvním díle naší nové rubriky se podíváme na devět závodnic a závodníků, kteří svým stylem nebo jeho nedostatkem zaujali našeho nesmiřitelného módního policistu. Jednotlivé závodníky a jejich outfity bude jako ve škole známkovat a hodnotit profesionální stylista a závodník ve physique mužů Roman "Romeeo" Horký.


Ping Yun Long

Tento čínský kulturista je jasným důkazem, že pro závodníky je často důležitější forma než to, co mají na sobě! Ping Yun si pro pózování vybral epicky neladící vojenské ponožky a nevýrazné šedé boxerky, které navíc vypadají, že zažily blíže neurčenou nehodu. Takové fleky na privátních partiích jsou prostě módní trapas, který se neodpouští!


Urs Kalecinski

Ponožky si na pózování nezapomenul navléct ani německý závodník v classic physique Urs. K bílým ponožkám si zvolil černé boxerky, což je naprosto nenápaditá kombinace, u které se rozhodně nedá mluvit o eleganci. Největším módním faulem je ale bandana šátek na hlavě. Možná chtěl Urs ukázat, že i holky v JZD umí pořádně makat, možná se chce po závodech přidat k pirátům z Karibiku, každopádně za to dává módní policie body dolů!


Michal "Križo" Križánek

Bohužel i nejlepší druholigový profesionální kulturista Michal Križánek styl a image zanedbává, ačkoliv dobře zvolený outfit by mu velmi pomohl. Také on zvolil pro pózování nudnou kombinaci bílých ponožek a černých boxerek. A právě v tom tkví módní kámen úrazu! Černo-bílá kombinace totiž dokáže opticky přidat na objemu horní části těla, pokud se ovšem černá použije na spodek a bílá na top. Tato obrácená kombinace Michalovi zbytečně škodí a způsobuje, že jeho vršek působí opticky menší.


Sunny Andrews

Wellnesska Sunny Andrews se na nás vyšpulila v elegantní sportovní kombinaci bílé a růžové. Naprostým trapasem jsou tu ale ponožky v lodičkách. Nejde jen o to, že ponožky v sandálech je ikonický český módní přešlap, který by neměl opouštět hranice republiky, ale navíc lodičky vůbec neladí se sportovním vrškem. Holka, koukej to hned sundat!


Neil Currey

Bohužel i britský profík Neil podlehl trendu bílých ponožek. Zvolil k němu ale extravagantní a odvážný model plavek s výrazným zářezem, který můžeme často vídat i na domácích soutěžích. Možná se jedná o funkční oblečení, otázkou ale je, zda nebude mít ve výsledku na funkci spíš negativní vliv.


Maureen Blanquisco

Filipínská bikiny fitnesska Maureen Blanquisco působí velmi žensky a elegantně a tomu napomáhá i volba minimalistických černých plavek. Velkým průšvihem jsou ale opět typicky české ponožky v sandálech, v tomto případě tedy shrnuté bílé podkolenky v lodičkách. Ačkoliv jí lodičky ladí k plavkám, elegantní dáma, jako je Maureen, by snad měla vědět, že takový styl je jí nepřítelem!


Igor Illés

A konečně se dostáváme k závodníkům, kteří mají styl a umí jej prodat! Nejprve se podíváme na slovenského kulturistu Igora Illése, který do fitka zvolil ležérní, vtipný a barevně sladěný mix modrých ponožek a boxerek. Igor je známý módní guru a i na této fotce to dokazuje. Vtipný vzorek hamburgerů a hranolků by mohl někomu sugerovat, že Igor je prostě k nakousnutí! Nebo snad nemáte rádi fast food?


Dectric Lewis

Americký profesionální kulturista Dectric Lewis zvolil na pózování oversized model plavek, který dokonale zvýrazní (nebo snad dokonale zakryje?) všechny jeho přednosti. Ačkoliv často nosí barevně mnohem vyzývavější modely, i veselá zelená mu velmi sluší. Zelená je totiž barva mládí, jara a svěžesti! Ačkoliv Dectric vždy dbá na styl, má velkou výhodu v tom, že na pódiu dokáže zaujmout, i kdyby nastoupil úplně bez formy.


Søren Falby

První místo v našem módním žebříčku obsadil dánský profesionál Søren Falby. Nebojí se totiž narušit genderové módní stereotypy a je důkazem toho, že i dámské outfity mužům velmi sluší! Navíc zvolil ideální proužkovaný model, který jej opticky rozšiřuje, což je u kulturistů vítané. Drobným nešvarem je pouze to otevřené WC za ním. Nebo snad chce Søren naznačit, že toto je jeho večerní toaleta?

Tak a jsme u konce našeho prvního dílu Módní policie na Ronnie.cz. Ukázali jsme si, jak je styl a dress code pro kulturisty důležitý, protože tohle je sport, kde rozhodují detaily. Příště se podíváme na to, jak reprezentovat a snažit se vypadat co nejlépe na pódiu. Zatím se mějte a zůstaňte styloví! Páčko!

Váš Romeeo!




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

03.04.10:12Diegito - Posledni veta - clanek byl zverejneny na 1.4.=april=cely c..
02.04.22:40amoresPE - Nic v zlom, ale radsej cierne slipy a biele ponozky, ako s..
01.04.22:18Mikuc - A protože rozhodčí bedlivě sledují závodníky i na sociální..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
Mikuc (21:26) • Já bych neřekl práce, ale koníček, zábava, která ale sakra něco stojí, nejen peníze! Kd...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
hcetigol (20:52) • To si delas prdel :-) Porovnavani je jejich prace - porovnavaji je s ostatnima. Zadnej...
magazínJak na to: Indoor Rowing aneb jak se...
mohyla64 (11:33) • už nějaký čas vesluju na trenažeru. nevěděl jsem, jakou vzdálenost jsem ujel, ale teď m...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
tunerking (07:35) • Oba dva jsou šampioni :) zbytečné hejty a porovnání. patří mezi světovou špičku a to, ž...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
Mindandbody (14:24) • Hold nastal problém, když očekávání, která se okolo určitých závodníků (resp. závodníka...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie