InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Tábora odehráli v Novém Jičíně špatně druhou třetinu. Manko už naháněli v závěru marně

Druholigoví hokejisté Tábora prohráli v Novém Jičíně 4:6. Z prvního utkání s Dvorem Králové vydolovali tři body. Stejný zisk mají po dvou zápasech i oba soupeři Tábora v boji o prvoligovou baráž. Vyhrát tak může reálně stále kdokoliv. , Autor: Josef Janda

Druholigoví hokejisté Tábora prohráli v Novém Jičíně 4:6. Z prvního utkání s Dvorem Králové vydolovali tři body. Stejný zisk mají po dvou zápasech i oba soupeři Tábora v boji o prvoligovou baráž. Vyhrát tak může reálně stále kdokoliv.     Autor: Josef Janda

NOVÝ JIČÍN/TÁBOR - Druhé utkání táborských hokejistů v kvalifikaci o prvoligovou baráž proběhlo v pondělí večer v novém Jičíně. Kohouti vyrazili na Moravu už v neděli večer a připravovali se na utkání s vítězem skupiny Východ přímo v místě konání zápasu. Ďáblové své první utkání ve Dvoře Králové prohráli, a tak příznivci hokeje očekávali bitvu do poslední minuty. Kohouti sehráli vyrovnanou první třetinu, v závěru druhého dějství a na začátku třetího je ale postihl kolaps, kdy dostali během osmi minut tři góly. Svěřenci trenéra Arpáda Györiho pak mocně dotahovali a v závěru zkusili i hru bez brankáře. Šestnáct sekund před koncem ale potvrdil vítězství Nového Jičína střelou do prázdné branky Roman Maliník – 6:4.

 

HK Nový Jičín – HC Tábor 6:4 (1:1, 3:0, 2:3), branky a nahrávky: 18. Hruška (Lehečka), 22. Štefka (Květoň, Káňa), 33. Štefka, 37. Sluštík, 41. Hruška (Lehečka), 60. Maliník – 20. Endál (Matušík, Seidl), 48. Zíb (Šulek, Černý), 50. Dančišin (Radoš, Hasman), 51. Šulek (Matiášek, Pařízek), rozhodčí Koziol, Šudoma – Bezděk, Veselý, vyloučení 3:3, využití 2:1, 828 diváků.

HK Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Petr Kuboš ml., Kleiner, Petr Kuboš st., Váňa, Tomeček, Foltýn, Kožený, Hruška – Hilšer, Maliník, Kafka, Flok, Květoň, Konečný, Lehečka, Gebauer, Sluštík, Káňa, Štefka, Kořenek.

HC Tábor: Kolář (33. Dvořák) – Kříž, Hajič, Černý, Radoš, Pařízek, Hubata, Čížek – Hasman, Dančišin, Endál – Bárta, Matušík, Seidl – Šulek, Zayml, Rousek – Matiášek, Zíb, Prášek – Chocholoušek.

Další podrobnosti k zápasu kohoutů v Novém Jičíně přinese středeční Týdeník Táborsko.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • jarda 

    Reagovat

     

    Nic , prostě jedeme dál.

    Vloženo 5.4.2022 12:46:18

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace