Charlotte Štiková dokázala nemožné: Zhubla 40 kilogramů! Jak to dokázala?

Zvláštní rodina, jež na sebe upozornila v reality show Štiky, o sobě dává často vědět. Matka Monika (49) si užívá s mladším manželem Petrem (25), Ornella (29) je také šťastně vdaná, a Charlotte (25) udělala radikální změnu. Podařilo se jí zhubnout neuvěřitelných 40 kil! Jak to dokázala?

Dobrodružství rodiny mohli sledovat diváci od roku 2018. Mnohé se však změnilo, především pak partneři „Štik“. Nejmladší Charlotte dala sbohem příteli Ivovi, se kterým to vypadalo, dle Život v Česku, na vdavky, když slavili v listopadu pětileté výročí.

Nakonec se ale obdivovaný vztah rozpadl chvíli po tom, co se kráska zaměřila na vlastní tělo.

Ačkoliv se údajně vytratila jiskra, Charlotte teď naznačila, že od té doby co radikálně zhubla, točí se kolem ní spoustu mužů.

„Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je určitě pravda, že když je člověk fit a není obézní, tak má u druhého pohlaví větší úspěch. Je to možná trochu povrchní a možná trochu nespravedlivé, ale je to prostě fakt. Od té doby, co jsem zhubla, tak těch možností mám více a vidím, že muži mi více nadbíhají,“ řekla Charlotte pro Prima Ženy

Jako boubelku jí muži nebrali příliš vážně. Když prý zhubla, najednou jí chce každý poznat blíž.

„Mám randíčkové období, a když mě kluk osloví a je v pohodě, tak s ním ráda někam zajdu. Užívám si toho, že jsem single,“ svěřila se nejmladší Štiková s tím, že si ale počká na pana pravého.

A jaký je vlastně důvod hubnutí?

Charlotte přiznala, že jí tloušťka bránila dělat to, co jí baví. Měla problémy už i s chůzí, což jí značně ničilo i psychiku i zdraví.

„Já nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala. O tom chci udělat jednou projekt. Ale mohu říct, že celkově mám dole 40 kg. Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím, začala jsem chodit, pohybovat se… Postupně jsem viděla první výsledky, to mi dalo sílu jít dál. Teď jsem to zrovna konzultovala s lékařem a říkal, že váhu už mám ideální. Ještě mě ale čeká operace, v zimě půjdu na odstranění povadlé kůže, zhubla jsem rychle a opravdu hodně, takže místy mám kůži povolenou,“ popsala svůj boj s kily.

Štiková má náš obdiv za takové odhodlání. Teď už zbývá jen to, aby se objevil konečně muž, který jí zahrne láskou.

Zdroj: Ženy Iprima, ŽivotvČesku