InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Festival historických řemesel

    sobota 1.6 10:00 - Hrad Šelmberk Mladá Vožice

    Sobota 1. června a neděle 2. června, pokaždé od 10.00 a 17.00

  • Max Švabinský poprvé v Písku

    sobota 1.6 17:00 - Galerie Dragoun Písek

    Vernisáž výstavy.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čimelické Siko na první jarní body pořád čeká

ČIMELICE - V rámci 20. kola fotbalového krajského přeboru hostilo v sobotu 9. dubna mužstvo Čimelic, které na první jarní body stále čeká, soupeře z Oseku. Ten sice v minulém kole odevzdal všechny body Blatné, pro kterou to byl první zisk v soutěži, ale atakuje přední příčky tabulky. Mizerný jarní start Čimelic stále více přibližuje toto mužstvo k samému dnu. Na podzim trapná Blatná po dvou jarních výhrách ztrácí na Siko, které s Osekem prohrálo pátý zápas v řadě, už jenom čtyři body. Už jenom pohled na soupisku před začátkem utkání ukazoval, že něco není v pořádku a kdo je favoritem utkání. V brance Čimelic nastoupil Martin Šípek se zkušenostmi z okresního přeboru v dresu Kostelce nad Vltavou. Do branky Oseku se postavil Zdeněk Křížek, který má velké zkušenosti z dresu ligového Dynama České Budějovice. Navíc Čimelice postrádaly z různých důvodů čtyři hráče základní sestavy, ale ani Osek nebyl kompletní. Ten se však s absencemi vyrovnal lépe a dvěma góly potvrdil větší hráčkou kvalitu a výrazně lepší postavení v tabulce.

SK Siko Čimelice - TJ Osek 0:2 (0:1)
Branky: 7. David Říský, 66. Martin Carda
Rozhodčí: Krčín - Přibyl, Panský. ŽK: 1:3
Čimelice: Šípek - Klimeš (60. Dubský), Listopad, Maršík, Nosek - Káš (87. Ulč), Nekl, Šťástka, Varhan - Říha (87. Pavlíček), Petřík (91. Kulas)
Osek: Křížek - Krejčí, Carda, Kubiš, Kuneš, Němeček, D. Říský, Sigmund (83. D. Rybák), Šrámek, Čapek, P. Rybák

Hosté šli do vedení už v 7. minutě, když blízko čimelické branky zakombinovali a David Říský bez větších problémů rozvlnil síť. Pak se dlouho hrálo bez vyložených šancí na obou stranách. Až v 66. minutě hosté znovu přehráli čimelickou obranu, kde viditelně chyběli Bednařík s Pšeničkou, a Martin Carda dal gólovou pojistku na 0:2. I když se hráči Sika snažili za stavu 0:1 o vyrovnání a za stavu 0:2 o kontaktní gól, jejich snaha končila před velkým čtvercem bez jakéhokoliv náznaku akce, která by vedla k překonání gólmana Křížka. Osečtí však na tom byli hodně podobně. Na to, že rozdíl mezi oběma soupeři byl před utkáním dvacetibodový, kromě dvou gólů toho také moc neukázali. Několik míčů z jejich kopaček sice směřovalo k čimelické brance, ale buď nenašly cíl, nebo si s nimi Martin Šípek poradil.
Po závěrečném hvizdu se hosté radovali z výhry, domácí mužstvo, které je zjevně v rozkladu, na jarní bodovou radost stále čeká.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace