InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Festival historických řemesel

    sobota 1.6 10:00 - Hrad Šelmberk Mladá Vožice

    Sobota 1. června a neděle 2. června, pokaždé od 10.00 a 17.00

  • Max Švabinský poprvé v Písku

    sobota 1.6 17:00 - Galerie Dragoun Písek

    Vernisáž výstavy.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florbal: Mladší žáci Milevska zakončili ligovou sezonu vítězným turnajem

MILEVSKO – Letošní sezonu Jihočeské ligy mladších žáků zakončili florbalisté Došwihu Milevsko v neděli 10. dubna domácím turnajem druhého výkonnostního koše. Svěřenci trenéra Jaromíra Hrůzy po celou sezonu pravidelně pendlovali mezi prvním a druhým košem, tentokrát hráli v tom druhém nejvyšším a všechny své soupeře přesvědčivě přehráli. Postupně porazili Netolice 8:4, Písek 11:3 a budějovický Meťák 6:2. Výrazný podíl na výkonech a výsledcích mají i starší žákyně Milevska, které patří k nejlepším ve své kategorii v kraji a mohou hrát také soutěž s o rok mladšími chlapci, aby odehrály více zápasů. Nejen, že díky nim mohou trenéři točit tři kompletní formace, ale navíc patří i k oporám úspěšného družstva.

 

Nedělním turnajem sice skončila Jihočeská liga, ale mladší žáci pokračují v trénincích a zúčastní se ještě minimálně dvou nemistrovských turnajů. Sezonu definitivně zakončí až na konci května domácím Dragon cupem.

Výsledky Milevska: FBC Došwich Milevsko – TJ Netolice 1892 Rafani 8:4, FbC Písek Bílí – FBC Došwich Milevsko 3:11, FBC Došwich Milevsko – SK Meťák ČB 6:2.

Povídání s trenérem Jaromírem Hrůzou přineseme ve středečních novinách, zatím si můžete prohlédnout fotografie z nejvyššího vítězství dne. Písecké Bílé roztrtilo Milevsko jasně 11:3.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fanoušek jihočeského florbalu 

    Reagovat

     

    V prvním koši si nezahrají a v druhým dominují.

    Vloženo 12.4.2022 08:23:41

  • Fanda 

    Reagovat

     

    Ještě, aby je nerozdrtili, když většinu hráčů Písku tvořili elévové???? Druhý tým mladších žáků Písku hrál první výkonnostní koš, kde třikrát vyhrál a jednou remizoval. Celkové skóre 20:3. To už se ale nenapíše, protože to by ta výhra Milevska zase tak slavná nebyla????

    Vloženo 11.4.2022 22:33:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace