Světlana Nálepková promluvila o dluzích a těžkém období

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková myslela, že prožívá nejkrásnější období, když se seznámila s mladším podnikatelem Davidem Radiměřským. Vypadalo to, že také on opětuje její lásku, a tak byla Nálepková v sedmém nebi.

Až příliš pozdě se dozvěděla, že se ve skutečnosti dala dohromady s manipulátorem a lhářem, který ji obral o 200 tisíc korun! Několik desítek tisíc také vyhodila za společné dovolené, které financovala právě Nálepková.

„Že má David finanční problémy, se ukázalo až začátkem letošního roku. Do té doby mlžil. Všechno vyšlo najevo ve chvíli, kdy zmizelo oněch dvě stě tisíc korun. Uhodila jsem na na něj a konečně se dozvěděla, jak se věci mají,“ řekla v té době pro server iDnes. „Že to je vážné, se mi potvrdilo i v okamžiku, kdy jsme spolu měli odjet na dovolenou do Afriky, kterou jsem také platila já. Kvůli dluhům nemohl opustit republiku a já odjela sama.“ dodala.

„A proč jsem to dělala? Uvěřila jsem, že všechno uhradí dodatečně. Kdybych věděla, že na desku nejsou peníze, samozřejmě bych se do toho vůbec nepouštěla. Naštěstí se mi podařilo zastavit část kampaně, například billboardovou,“ uvedla Nálepková, která alespoň tímto ušetřila.

I přestože se jí tento nepříjemný zážitek stal již před delší dobou, trvalo velmi dlouho, než byla schopná vše splatit. Rozjetá kampaň na desku totiž stála dalšího půl milionu, který musela zpěvačka zaplatit. V době, kdy člověk přijde o velkou část peněz, to pro ni byl boj s financemi. Nálepkové se už podařilo všechny dluhy naštěstí splatit a teď je šťastná po boku Václava Plesky, informoval deník Aha!.

Zdroj: Aha!, iDnes