- Reklama -

Oscar Isaac podepsal jen šest epizod Moon Knighta. Jak to bude s 2. řadou?

Oscar Isaac se díky roli Moon Knighta rychle stal další hvězdou marvelovského univerza. Jenže na rozdíl od ostatních herců po něčem takovém vyloženě nebaží – ani ještě nepodepsal smlouvu na další sérii.

- Reklama -

Hvězda seriálu Moon Knight nijak neskrývá, že měl o roli schizofrenního Stevena Granta od počátku svou jasnou představu. A o té byl natolik přesvědčený, že kdyby se producentům Marvelu nelíbila, raději by z projektu odstoupil. „Byl jsem v pozici – protože jsem se nechtěl aktivně vrátit k něčemu tak velkému -, kdy jsem mohl říct: ‚Takhle to vidím já, a pokud vy to tak nevidíte, je to naprosto v pořádku, ale pak to možná není pro mě‘,“ svěřil se Oscar Isaac časopisu Variety.

A vzhledem k tomu, že studio naprosto přistoupilo na jeho podmínky, nemá zatím Isaac podepsanou smlouvu na další řadu. „Všichni jsme se shodli na tom, že se zaměříme na první sezónu [Moon Knighta],“ vysvětlil Isaac.

Výjimečná smlouva budí obavy

Podobně krátké kontrakty přitom nebývají u hvězd marvelovského vesmíru nijak obvyklé. Zvykem je spíše opak – hvězdy bývají podepsané hned na několik projektů dopředu. Smlouva, kterou Oscar Isaac podepsal při tvorbě seriálu Moon Knight, je tak svým způsobem jedinečná. A také obavy vzbuzující…

Fanoušci se nyní strachují, jak to bude s návratem Moon Knighta po konci první série. Vzhledem k fenomenálním výkonům Isaaca v roli rozpolceného hlavního hrdiny s několika osobnostmi si po pouhých třech odvysílaných dílech nelze jako Moon Knighta představit nikoho jiného.

- Reklama -

Naději na Isaacovo pokračování je v první řadě skutečnost, jak moc ho role baví. „Je to oslava síly lidské mysli,“ říká Isaac. „V podstatě říká: Máme superschopnost a tou je lidský mozek, zejména pro ty, kteří se potýkají s traumatem a trvalým zneužíváním. Existuje něco, co jim mozek dokáže umožnit přežít.“

Oscar Isaac dojal svým výkonem strýce k slzám

Když ukazoval hotové díly své rodině, zažil při tom i nečekaně dojemnou chvíli. „Můj strýc trpěl psychickými problémy,“ řekl Isaac pro Esquire. „Při sledování jedné epizody Moon Knighta začal plakat, protože si myslím, že se prostě cítil jako by někdo vnímal, co prožíval. Bylo tam něco, co působilo jako uznání jehobolesti a toho, co lidé s bolestí dělají. Možná našel i odpuštění, jak odpustit sám sobě a jak se smířit s dítětem v sobě.“

Svůj návrat k roli Stevena Granta/Marka Spectora/boha Kohsua pak podle Variety podmínil Oscar Isaac tím, jak uspěje Moon Knight u diváků. „Jestli to bude mít nějakou budoucnost, záleží jen na tom, jestli se to bude lidem líbit, jestli budou chtít vidět víc a jestli najdeme příběh, který stojí za to vyprávět,“ přiznal podle webu denofgeek.com.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -