Posilněni třemi výhrami jsme zavítali na akademii Plzeňského kraje. Od první minuty bylo jasné, že se s domácími nemůžeme herně a pohybově měřit na většině pozic. Museli jsme provést korekce již na počátku utkání. I přes převahu domácích jsme šli do vedení, po chybě domácích v rozehrávce. Bohužel jsme vzadu udělali chybu i my a domácí srovnali. Pět minut před koncem poločasu jsme se hloupě nechali vyloučit naprosto zbytečným a nebezpečným faulem. Aby toho nebylo málo, tak jsme těsně před přestávkou dostali druhou lacinou branku.
Nadějné vyhlídky jsme příliš neměli. Vzhledem k oslabení a kvalitám domácího mužstva. Vsadili jsme vše na pevnou defenzivu, našeho hroťáka a poslední desetiminutovku. Plán nám vyšel skvěle. Domácí sice měli nadějné pozice, ale gólovky ne. Byl to náš hroťak, který měl velkou šanci, ale domácí brankář jeho šanci kryl. Osm minut před koncem jsme šli do risku a začali hrát vabank. Měli jsme dvě dobré střely, které domácí brankář vytěsnil mimo branku. V poslední minutě, po sérii několika rohů se ujala dorážka našeho dnes nejlepšího hráče Alese Hrubého.
Zažili jsme opět krásný emoční zážitek a zisk bodu je pro nás dnes vítězstvím. Kluci zaslouží opět obrovskou pochvalu. Hrát tak dlouho v oslabení, proti tak kvalitnímu soupeři zaslouží velký obdiv a uznání.

Viktoria Plzeň- FK Meteor VIII 2:2 (2:1)
Branky: Hrubý 2x

Seidel – Borka (73. Březina), Artim, Král, Růžička, Eger (60. Eger) – Holubec (73. Bigolet), Havrlik, Hladík (16. Butsko) – Hrubý, Chaloupka.

Vít Caudr – trenér