Hlavní obsah

Hašek se vrací k trénování, nahradí Jarolíma

Fotbalisty Ústí nad Labem se pokusí zachránit ve druhé lize trenér Martin Hašek. Dvaapadesátiletý bývalý záložník vystřídal na lavičce Army po osmém zápase bez vítězství Davida Jarolíma, jenž byl po sobotní porážce 0:3 ve Vlašimi odvolán s celým realizačním týmem. Skončil tedy i asistenti Lukáš Jarolím a Jaromír Blažek. Klub informace zveřejnil na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Hašek se pokusí zachránit Ústí nad Labem.

Článek

Ústí z posledních osmi kol šestkrát prohrálo a dvakrát jen remizovalo, což znamenalo pokles na předposlední místo tabulky. Hašek v minulosti vedl Spartu, Sokolov, Pardubice, Vlašim a naposledy Bohemians do října 2019.

"Martin Hašek má spoustu energie a doufám, že ji přenese na tým. Má i obrovský přehled a cit, moc lepších řešení na českém trhu teď není," cituje server iDNES.cz sportovního manažera Ústí Petra Heidenreicha. "Trenéři dostali prostor, aby napravili, co se nepovedlo. Muselo přijít razantní řešení, impulz pro tým," dodal Heidenreich.

Českému fotbalu škodí, že to vy, mladí trenéři, dostáváte strašně zadarmo, říká Josef Csaplár.Video: Sport.cz

Haška doplní jako asistent Dušan Tesařík, bývalý ligový fotbalista Teplic či Zlína. Premiéra je čeká ve středu doma proti pražské Dukle. Do konce sezony zbývá pět kol.

PŘÍMÁK: Stali se z vás srabi, vzkazuje českým trenérům CsaplárVideo: Sport.cz

Reklama