24. dubna 2022 • 13:41

Martin Hašek znovu trénuje. Má zachránit Ústí, Jarolímové končí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Ústí nad Labem se pokusí zachránit ve druhé lize Martin Hašek. Dvaapadesátiletý bývalý záložník vystřídal na lavičce Army po osmém zápase bez vítězství Davida Jarolíma, jenž byl po sobotní porážce 0:3 ve Vlašimi odvolán s celým realizačním týmem. Informoval o tom web klubu.



Ústí z posledních osmi kol šestkrát prohrálo a dvakrát jen remizovalo a kleslo na předposlední místo. Hašek v minulosti vedl Spartu, Sokolov, Pardubice, Vlašim a naposledy Bohemians do října 2019.

„Martin Hašek má spoustu energie a doufám, že ji přenese na tým. Má i obrovský přehled a cit, moc lepších řešení na českém trhu teď není,“ cituje server iDNES.cz sportovního manažera Ústí Petra Heidenreicha.

David Jarolím po prohře s druhou Vlašimí skončil i se svým bratrem Lukášem coby asistentem a trenérem brankářů Jaromírem Blažkem. „Trenéři dostali prostor, aby napravili, co se nepovedlo. Muselo přijít razantní řešení, impulz pro tým,“ dodal Heidenreich.

Haška doplní jako asistent Dušan Tesařík, bývalý ligový fotbalista Teplic či Zlína. Premiéra je čeká ve středu doma proti pražské Dukle. Do konce sezony zbývá pět kol.

INSIDER: Slavia mě inspiruje, Plzeň ne. Na Evropu to nestačí, říká Hašek
Video se připravuje ...

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud