InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Soběslav se radovala v derby proti Lomu z těsné výhry

Fotbalisté Soběslavi vybojovali v souboji s Lomem vítězství 1:0. , Autor: Josef Janda

Fotbalisté Soběslavi vybojovali v souboji s Lomem vítězství 1:0.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Sobotní odpoledne strávili příznivci fotbalu v Soběslavi na tradičně vyhecovaném souboji Spartaku s hráči Sokola Lom. Domácí vrátili Lomu podzimní porážku a zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. O vítěznou branku se postaral v závěru prvního poločasu Filip Vaněk, který využil nedůsledné hry Lukáše Janů v šestnáctce hostů. Domácí neproměnili další šance a mohlo je mrzet, že nevedli o přestávce vyšším rozdílem. Lomu se ohrožovat branku Colina Andrewa příliš nedařilo, přesto mohli hosté myslet ve druhé půli na vyrovnání. Do dvou zajímavých pozic se dostal nejlepší střelec Sokola Zbyněk Musiol, s přímou střelou na branku měli ale hosté problém. Soběslav porazila Lom 1:0 a zvítězila potřetí v řadě. Lom nevyhrál páté utkání v řadě a na tříbodový zisk čeká od 26. března. V příštím kole hostí Lom fotbalisty Jindřichova Hradce, Spartak jede k velmi těžkému duelu na trávník prvních Přeštic.

 

TJ Spartak Soběslav – TJ Sokol Lom 1:0 (1:0), branka: 42. Vaněk, rozhodčí Štefan – Matějček, Machýček, ŽK (2-2): 68. Boháč, 90. Podhradský – 58. Musiol, 66. Slavík, 286 diváků.

Soběslav: Andrew – Zeman, Pavlík (90+1. Dvořák), Boháč, Hromada, Bouchal, Hoffmann, Rubick, Kutner, Vaněk (83. Podhradský), Hájek (87. M. Mazouch).

Lom: Matoušek – Janů, Slavík, Mácha, Vysušil, Grobár, Šimák, J. Rabiňák (74. Madar), M. Rabiňák (74. Kavka), Do Trung, Musiol.

Ve středečním Týdeníku Táborsko se dočtete k derby Soběslavi s Lomem další podrobnosti.

Trenér Soběslavi Radek Hajič zhodnotí utkání a připomene, co jeho týmu v cestě za vítězstvím pomohlo.

Kapitán Soběslavi Petr Bouchal se ohlédne za defenzivní činností a zmíní, co pro jeho tým derby s Lomem znamená.

Trenér Lomu Marek Císař přiblíží příčiny další porážky. Kudy povede cesta jeho týmu za lepšími výsledky?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace