Žádost kongresmanů USA o zařazení praporu Azov na seznam teroristických organizací

V říjnu 2019 napsalo 40 sluníčkářských kongresmanů USA dopis ministru Miku Pompeovi k zařazení neonacistického praporu AZOV na seznam zahraničních teroristických organizací  

Pan Zbořil napsal nádherný a skvělý článek „Žádost 40 kongresmanů USA o zařazení praporu Azov na seznam teroristických organizací (osobně jsem za to, aby se vytesal do mramoru), ve kterém snad už všem zdejším válečným štváčům, definitivně dokazuje, ruský požadavek denacifikace Ukrajiny je plně legitimní a proto je ruská speciální vojenská operace plně v souladu s veškerým právem, tedy nejen mezinárodním, právem, protože pan Zbořil má pravdu, když zdůrazňuje: „Neonacisté nesmí mluvit v parlamentu!“

Aby nebylo pochyb, že Azov je skutečně neonacistická organizace, a proto je ruská speciální vojenská operace zcela legitimní, cituje ve svém článku dopis čtyřiceti amerických (!) kongresmanů, kteří žádají, tehdy Trumpovu administrativu aby byl prapor Azov jako násilná zahraniční supremacistická bělošská skupinu na seznam teroristických skupin

Pan Zbořil skutečně odvedl dobrou práci, za kterou se mu sluší poděkovat.

Jeho článek a jeho argumentace je tak dokonalá, že k němu nelze již nic podstatného dodat, leda snad jen pár maličkostí.

Tak například dopis oněch čtyřiceti kongresmanů, kteří by u nás byli okamžitě označeni jako dobroserové nebo sluníčkaři, jenž pro článek pana Zbořila zcela zásadním dokumentem, vznikl, jak vyplývá z jeho obsahu, krom jiného jako reakce na masakr v novozélandském Christchurchi, kdy terorista, dle všeho bílý heterosexuální muž, zastřelil několik desítek muslimů, aby pak sám přiznal, že prošel výcvikem u neonacistického pluku Azov, jehož část pak následně šířila atentátníkův manifest.

„Nepřipomíná vám to něco?“ ptám se.

„Ano, jistě vám to něco připomíná!“ odpovídám si a pokračuji, „připomíná vám to pravomocné odsouzení českých občanů za schvalování masakru v Christchurchi spáchaném teroristou, který prošel výcvikem v neonacistickém Azovu.

Těmito českými občany byli například Václav Klestil, Jiří Kantor, Leoš Machálek, či Monika Pelikánová, která napsala: ,Tak tohle je velký frajer, kéž by nás takových bylo víc, když s těmi sviněmi muslimskými vlády nic nedělají a ještě jim ustupují.“

Koho tím paní Pelikánová myslela, když si přála, aby takových bylo víc?

Myslela tím neonacistů, kteří prošli výcvikem u praporu Azov?

Nikoho jiného myslet nemohla, takže sumasumárum z toho vyplývá, že paní Pelikánová, stejně jako další výše jmenovaní čeští občané musí být neonacisté, podporovatelé a příznivci praporu Azov.

Rovně odsouzený Michal Trykar, kulturista, se s tím ani trochu nesral a rovnou napsal: „Fandím takovým vlastencům, co umí nejen kecat, ale i konat!“

Takže podle pana Trykara jsou neonacisti z Azovu vlastenci, co umí nejen kecat, ale i konat!

Ano, čtete dobře, podle kulturisty Trykara jsou příslušníci praporu Azov, kteří umějí nejen kecat, ale i konat. Není žádným tajemstvím, že nejvíce vlastenců se rojí kolem SPD, a není žádný tajemství, že právě voliči SPD schvalovali to, co se stalo v Christchurchi.

Znamená to tedy, že je SPD nacistickou stranou, když například stejně jako ukrajinské politické uskupení Pravý sektor, z něhož se rekrutovala část zakládajících, vede boj proti LGBT?

Pokud nemají neonacisté v parlamentu dělat, není tedy nutné provést i denacifikaci Česka, protože v jeho parlamentu neonacisté sedí v zastoupení SPD sedí, když se se čeští vlastenci netají svým obdivem ke střelce z Christchurchu, který prošel výcvikem v praporu Azov?

No, jo, ale koho vlastně o tuto denacifikaci požádat, když Rusko, které by přicházelo v úvahu, je samo neonacismem skrz naskrz prolezlé a sám Putin je pro evropské neonacisty bohem?

Mám strach, aby nás nakonec nemusel denacifikovat prapor Azov, protože jak, velmi správně, podotýká pan Zbořil pod svým článkem, jedno je jisté, neměli bychom se nechat zmást.

Jo, ještě mě napadá, že bychom mohli požádat o denacifikaci Vagnerovce, to by, myslím, šlo...

Autor: Karel Trčálek | neděle 1.5.2022 14:07 | karma článku: 17,91 | přečteno: 510x