Skupině The Agony se splnil sen, zahraje si v O2 aréně

Předkapelou na koncertu skupiny Scorpions, který se v rámci turné „Rock Believer World Tour“ uskuteční v pražské O2 aréně, bude The Agony. Kapelu si jako předskokana, vybrali samotní Scorpions

Pódium pražské O2 arény je snem, nejedné kapely, málokteré se ale tento sen splní. Znovuzrozené dívčí čtveřici The Agony to ale bylo dopřáno a usmálo se na ní štěstí, 26. května si v pražské sportovní hale zahraje jako předskokan legendárních Scorpions.

Vše zrodilo na Rádiu Beat, které dostalo možnost vybrat kapelu která po boku legendárních Scorpions dostane šanci vystoupit. Z více jak stovky do rádia přihlášených kapel jich, fanoušci prostřednictvím SMS hlasováním poslali pět do finále a z těchto pěti finalistů, si předkapelu pro svůj pražský koncert vybrali sami Scorpions!

Po té, co si jedna z mála ženských kapel na české hudební scéně, prošla v loňském roce ne zrovna příjemným obdobím a musela řešit personální změny, tak v tom letošním se vše vyvíjí slibně. Ziskem nejvíce hlasů v soutěži a výběrem ze strany samotných Scorpions se potvrzuje, že máme na domácí scéně kvalitní ženský heavy-rock který je u posluchačů v oblibě.

Jak se zdá, tak srdcařky Nikola „Niky“ Kandoussi a Martina (Kajda) Balcarová které loňské kapelní trable nepoložily na lopatky, obrátili štěstěnu na svou stranu také výběrem nových členek, Dominiky Mrázkové (baskytara) a Petry Pohankové (kytara). Připojujeme se ke gratulaci a ať se daří i nadále!

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte. Přijmout Číst více...