InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obec Kluky shání traktor. Nabídky od dodavatelů se ale nehrnou

ilustrační foto , Autor: Monika Prokýšková

ilustrační foto     Autor: Monika Prokýšková

KLUKY - Nový traktor a vlek by rádi pořídili představitelé obce Kluky na Písecku. Současná technika už dosluhuje. Jenže při snaze o koupi nové se obec setkala s nečekaným problémem. Do výběrového řízení dorazila jen jedna nabídka. Starostka Jana Hrdinová podotkla, že roli může hrát i současná situace ve světě. Podle jejích zpráv je totiž nyní obtížnější podobnou pracovní techniku získat.

Nákup nového traktoru a vleku tak byl ve středu 4. května už podruhé jedním z témat zasedání zastupitelstva v Klukách. Obec  má o zakoupení techniky zájem delší dobu. Zastupitelé o vypsání výběrového řízení rozhodli už při předešlém jednání, jenže nabídky dodavatelů se nehrnuly.

„Bohužel nám přišla pouze jediná nabídka, takže jsme nedokázali tak úplně porovnat, jestli je pro nás výhodná. Proto jsme se rozhodli současné výběrové řízení zrušit a vypsat úplně nové," informovala starostka Jana Hrdinová s tím, že pevně věří, že se nákup techniky vydaří o něco později, když to nevyšlo napoprvé. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace