Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka lékařky Meredith Grey ze seriálu Chirurgové nemá příliš času nazbyt. Ellen Pompeo (52) je totiž trojnásobnou mámou, stále se věnuje natáčení zmiňovaného seriálu, a navíc vede vlastní produkční společnost. Je tak zřejmě ráda, když si stihne vůbec odskočit na jídlo. V neděli na Den matek si ovšem dopřála společný oběd s manželem Chrisem Iverym (54) v jedné z restaurací v losangeleské čtvrti Studio City.

Pohodovému obědu tak nemusely předcházet žádné velké přípravy. Naopak se skoro zdálo, jako by si herečka přispala a na poslední chvíli si na smluvenou schůzku k pyžamu vzala jen sandálky a kabelku. Ve skutečnosti se ale určitě jednalo o stylový kousek z dílny některé věhlasné značky.

Hereččin manžel se sice fotoaparátů tentokrát stranil, nicméně si společně strávený čas pouze s manželkou jistě užil. Jejich dcery Stellu (12), Siennu (7) a pětiletého syna Eliho si tak zřejmě vzala na starost chůva.

Herečka a hudební producent se poznali v roce 2003 v Los Angeles a po pěti letech randění se vzali. Z Pompeo se mezitím stala jedna z nejlépe placených seriálových hereček, která podle údajů z roku 2020 magazínu Forbes údajně inkasuje 550 tisíc dolarů za každou epizodu seriálu. Chirurgové přitom aktuálně pokračují již 19. řadou a samozřejmě ani tentokrát Pompeo jako hlavní hvězda nemůže chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám