- Reklama -

Bridgertonovi opouští představitelka jedné ze sester Bridgertonových

Bridgertonovi se sice v létě začnou natáčet, ale neobejde se to beze změn. Producenti do dalších dílů přeobsadí jednu ze sester Bridgertonových.

- Reklama -

Hvězdný seriál Netflixu zažil castingové zemětřesení už po své první sezóně. Odešel totiž předtím hlavní hrdina Regé-Jean Page, jehož absenci divákům ve druhé řadě tvůrci zkusili vynahradit přidáním Simone Ashleyové a Charithry Chandran v rolích sester Sharmových. Nyní se změny dotknou přímo rodiny Bridgertonových, uvedl eonline.com.

Seriál totiž opouští Ruby Stokesová, která hrála Francescu Bridgertonovou, získala totiž roli v připravovaném seriálu společnosti Netflix Lockwood & Co.. Její roli v Bridgertonových dostane Hannah Doddová.

„Nová“ Francesca na sebe upozornila v Anatomii skandálu

Stokesová chyběla už v některých částech druhé série. Že se přesune do jiného seriálu, je přitom jasné od dubna.

„Francescu mám rád, ale v polovině druhé sezóny jsme o ni přišli,“ komentoval pro tvinsider.com odchod Stokesové tvůrce Bridgertonových Chris Van Dusen. „Po vyčerpání všech ostatních možností musela bohužel odejít z důvodů, které jsme nemohli ovlivnit.“

- Reklama -

Postava se nyní možná dočká většího prostoru, protože Doddová se může soustředit jen na svůj herecký výkon ve fiktivním regentském seriálu. Herečka na sebe nedávno upozornila rolí mladší verze postavy Sienny Millerové v antologickém seriálu Davida E. Kelleyho Anatomie skandálu. Mezi její další role patří například seriál Květiny na půdě (Flowers In The Attic), dobové drama Harlots společnosti Hulu a teenagerovské drama Find Me in Paris. Naposledy dokončila natáčení pokračování filmu Enola Holmes po boku hvězdy Stranger Things Millie Bobby Brown.

Co čekat od Francescy Bridgertonové

Co ji čeká v Bridgertonových? Zde je popis postavy Francescy, jak jej poskytl Netflix: „Francesca Bridgertonová je ve své upovídané, extrovertní rodině tak trochu záhadou. Navzdory své zdrženlivé povaze jde s dobou, když přijde na společenské záležitosti, posilněna suchým vtipem a pragmatismem, ale zdá se, že přitahují pozornost, když si to nejméně přeje.“

Seriál Bridgertonovi vychází z knih spisovatelky Julie Quinnové, které sledují milostné příběhy jednotlivých sourozenců Bridgertonových. Druhá série sledovala Anthonyho Bridgertona v podání Jonathana Baileyho, který se oženil s Kate Sharmovou (Simone Ashley). Očekává se, že se dvojice objeví i ve 3. sérii.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -