Zdravotnictví se barví. Trendy dorazily i na lékařské „pláště“

Zdravotnické oděvy v tradičních barvách, nejčastěji v bílé, se mění. Probarvují se do krásných barev, nebojí se dokonce ani vzorů. A i když třeba v tradiční bílé zůstanou, rozhodně si je lze dnes vybrat v slušivějších střizích. Zdravotnictví je prostě barevnější.

Změna oblékání lékařů možná odstraní nepříjemný syndrom, kterým je „strach z bílých plášťů“. Pacient dnes pomalu nepotká doktora či zdravotní sestru v typických barvách. V mnoha oborech to nebylo nikdy příliš nutné, ale ke zdravotnictví to prostě patřilo. Dnes se vše mění a pacienti to oceňují. Nepříznivou diagnózu si pacient nechce přečíst již z konzervativního lékařského oblečení. Pozitivní barvy jsou příjemnější a ovlivňují i smýšlení pacienta.

Samozřejmostí by měly být barevné oděvy u dětských lékařů

Děti milují barvy a vzory. Nechcete, aby se malí pacienti v ordinaci báli? Vsaďte na barvy a vzory! Nestačí však nabarvit pouze stěny a do ordinace pořídit pár plyšáků. Vzory či barvami by měla zářit i sesterská halena. Od dětí se mnohdy dočkáte i hlasitých komplimentů na takto povedené oblečení. Perfektně padnoucí střihy, slušivé barvy a atraktivní vzory sesterských halen využijete i v outfitech pro vaše beauty studio. Skvělý sortiment nabízí e-shop Fomipro.cz. Ten se specializuje na pracovní a profesní oblečení pro zdravotnictví, kosmetická a kadeřnická studia i wellness centra.

Dejte vale neslušivé zdravotní obuvi

Ať již děláte přímo ve zdravotnictví, nebo potřebujete pohodlnou zdravotní obuv pro celodenní nošení v rámci vaší práce v beauty salonu, wellness studiu, v kadeřnictví, či ve zdravotní poradně, máte dnes šanci sáhnout po atraktivnějším sortimentu než dříve. Dámská zdravotnická obuv se taktéž probarvila a prokoukla atraktivním vzory. Mnohé cílí opět na děti, ale ruku na srdce, často samy rády sáhneme po trochu infantilním modelu, který nám umí vylepšit náladu kdykoliv během dne. E-shop Fomipro.cz nabízí skvělé sandály i pantofle se zdravotními benefity a v perfektním designu. Výrobky jsou v top kvalitě, což je zárukou dlouhé životnosti této obuvi.

Klasika i špetka extravagance nejen pro zdravotnictví

Fomipro.cz nabízí klasické oděvy pro zdravotnictví, beauty a wellness oblast jak pro ženy, tak pro muže. Nechybí klasické oděvy, ale rovněž oděvy ve vylepšených střizích, zajímavých barvách a se vzory. K dispozici jsou též různé doplňky – třeba sesterské hodinky. Na oděvy si lze nechat vyšít jméno či další informace. Případně lze s výšivkou vyrobit nášivky na oděvy.