FOTO: Skvělý úspěch jirkovských sportovců. Jsou mistry Evropy!
Úspěšná reprezentace Tiger clubu Chomutov, jejíž členem je Tobiáš Armstark. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Do Jirkova putují další tituly, tentokrát evropské! Tobiáš Armstark z Jirkova (Tiger club Chomutov) získal na přelomu dubna a května na European Martial Arts Games v italské Cervii titul mistra Evropy v reálné sebeobraně v kategorii 10 až 13 let. Tím si zajistil postup na zářijové Mistrovství světa ve Slovinsku.

Poslední květnový víkend se konalo v Teplicích Mistrovství Evropy, které pořádala mažoretková federace. Svěřenci Míši Tenglerové z kroužku SONIX reprezentovali jirkovské Paraplíčko naprosto perfektně! Zuzka Křivková si odvezla titul absolutní vítězky mistrovství. Spolu s Dominikou Proskovou si každá přivezla zlatou medaili ve své disciplíně a jsou tak mistryně Evropy 2022.

Gratulace patří i nejmenším z kroužku SONIX MINI, kteří vyhráli stříbrnou medaili. Bronzovou si pak přivezlo trio Laura, Klaudie a Karolína.

A aby byl výčet mezinárodních sportovních úspěchů úplný, velkou gratulaci si zaslouží i hokejista David Kämpf, absolvent jirkovského gymnázia, k bronzu na světovém šampionátu ve Finsku. Odchovanec chomutovských Pirátů v závěrečném utkání s USA dvakrát skóroval!

foto

0206jirkov2

Trio Sonix. Foto zdroj: město Jirkov

0206jirkov3

Absolutní vítězka mistrovství Zuzana Křivková. Foto zdroj: město Jirkov

0206jirkov4

Sonix mini. Foto zdroj: město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru