Zklame svého otce Karla Gotta i jeho dcera Charlotte? Má k tomu nakročeno

Po roce, co vyšel snímek Karel, který mapoval poslední chvíle Karla Gotta, se nyní na obrazovky dostanou i záběry, které se do dokumentu nevešly. Co prozradily?

Snímek Karel režisérky Olgy Špátové se těšil z výborných recenzí a nyní se dočkal i speciálního doplňující dílu, který diváci mohou zhlédnout na Voyo. Karel Special nabízí záběry, které se již do původní verze nevešly a nejsou ani o trochu méně dojemné než původní dokument, zmiňuje Aha!.

V pokračování se například objeví scéna, jak Gott promlouvá ke své starší dceři Charlotte a řeší s ní její budoucí povolání. Musíš přemýšlet, čím se budeš živit,“ vysvětluje Gott dceři. Ta bez rozmyslu odpovídá: „Zpěvačkou a herečkou,“ což je odpověď, která zpěváka nepotěšila. Já bych byl radši, kdybys byla primářkou. Zpěvačka, to už není povolání budoucnosti, Charlottko. Všechno už bylo odzpívané. Lidé se dorozumívají přes internet a všechno si stáhnou,“ radí Charlotte.

Po smrti Mistra, od které uběhnout brzy již tři roky, se jeho rodina stáhla do ústraní a užívají si společné chvíle. I když Charlotte občas sdílí s fanoušky některou svou fotku, tak se o Gottových moc informací neví, stejně jako o jejich dalším směřování.

Zdroj: ahaonline.cz, Instagram