InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Jaroslavy Míčkové

    středa 15.5 16:15 - ZUŠ - hrad, Strakonice

  • Akademie TJ Sokol – vystoupení všech oddílů jednoty

    středa 15.5 17:30 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Planá se proti oslabenému outsiderovi z Kluk trápila a vyhrála pouze 2:0

Domácí František Jírava (vlevo) v souboji s Radkem Košatkou. Planá nad Lužnicí porazila Kluky o dvě branky. , Autor: Josef Janda

Domácí František Jírava (vlevo) v souboji s Radkem Košatkou. Planá nad Lužnicí porazila Kluky o dvě branky.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - V sobotu odpoledne se na hřišti v Plané nad Lužnicí představily předposlední Kluky. Domácí si zlepšenými výkony v průběhu jara říkají o stále lepší a lepší umístění a na konci sezony bojují reálně i o druhé místo. Plánští vstoupili do utkání skvěle a šestnáctiletý střelec Dominik Ryba přidal další branku v dresu mužů. Domácí si vytvořili v prvním poločase hromadu šancí, jenže žádnou už nevyužili. Ve druhé půli postrádala domácí koncovka přesnost a Plánští nevyužili ani zranění kluckého gólmana, jelikož hosté dohrávali zápas jen v deseti a s čtyřicátníkem Miroslavem Štěpánem v brance. Klučtí se úspěšně bránili do 82. minuty, kdy se dostal k hlavičce další z plánských dorostenců Dominik Novotný – 2:0. Domácí si s papírovým outsiderem poradili bez problémů, jejich vítězství však mělo být daleko vyšší. V příštím kole vyrazí svěřenci trenéra Antonína Musila v neděli 12. června do Chotovin.

 

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – 1. FC Boston Kluky 2:0 (1:0), branky: 7. Ryba, 82. Novotný, rozhodčí Rothschedl – Handšuh, Novotný, ŽK (3-2): 60. Novák, 67. Pospíchal, 74. Podroužek – 18. Miroslav Štěpán, 83. R. Košatka, 33 diváků.

Planá nad Lužnicí: Albrecht – Jírava, Podroužek, Štiak, Handrejch, Roztočil, Hofbauer, Přibyl (46. Novák), Pospíchal, Ryba (46. Vilímek), Trčka (65. Novotný).

Kluky: V. Košatka – Marek Štěpán, Svoboda, Blažek, Háječek, M. Marek, Lid, Pileček, R. Košatka, Miroslav Štěpán, V. Marek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Plané s Kluky další podrobnosti.

Trenér Plané Antonín Musil zhodnotí zápas a zmíní, proč jeho tým nevyhrál výraznějším rozdílem. Dále představí plánské plány do zbylých utkání sezony.

Střelec druhé branky Dominik Novotný přiblíží přínos mladíků pro tým a okomentuje svou účast v mužském týmu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace