InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslední Stachy si po Sousedovicích vyšláply i na Cehnice

STACHY – Fotbalisté Sokola Stachy sice skončí na poslední příčce v béčkové skupině I. B třídy, ale to neznamená, že by sezonu pouze nějak dohrávali. První červnovou sobotu si připsali na svém hřišti druhé vítězství v řadě. Po Sousedovicích dokázali zdolat i Cehnice – opět v poměru 3:2. Domácí poslal do vedení ve 36. minutě David Pek a i když do přestávky stihl vyrovnat Krejsa, po změně stran dokázali domácí díky trefám Lukáše Hovorky a Michala Roda odskočit na rozdíl dvou branek. Cehnický Patrik Šebesta akorát v 75. minutě stav korigoval. Stachy čeká příště derby v Husinci a s krajskou soutěží se rozloučí domácím soubojem s béčkem strakonického Junioru.

24. kolo I. B třídy (sk. B), sobota 4. června:

TJ Sokol Stachy – Sokol Cehnice 3:2 (1:1).

Branky: 36. Pek, 65. L. Hovorka, 73. Rod – 44. Krejsa, 75. Šebesta. Rozhodčí: Hnilička – Zloch, Kraml (N). ŽK: 1:2 (60. M. Švarc – 54. Šebesta, 90. M. Martínek). Přihlíželo 50 diváků.

Stachy: Šebánek – Dvořák, Švarc, Lutovský (65. Bílý), Červený, Rypl, Mánek (30. Řezník, 88. Pavlásek), F. Švarc, L. Hovorka, Pek (80. Heidenreich), Záleský (67. Rod).

Cehnice: Přech – P. Hovorka, Krejsa, Šebesta, M. Martínek, O. Martínek, Mára (40. Kováč), L. Čech, Miklas (75. Kuric), J. Čech, Sadlak.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace