Dress like Dressler: Mistr světa v biketrialu uvedl ryze českou bajkovou kolekci

Ve spolupráci s návrhářem Janem Černým vznikla limitovaná kolekce funkčního cyklo oblečení DresslER...

Autor: Komerční sdělení
Dress like Dressler: Mistr světa v biketrialu uvedl ryze českou bajkovou kolekci

 

Dvojnásobný mistr světa, mistr Evropy, mistr Asie a dvacetinásobný mistr republiky v biketrialu. O tom, jestli je Pepa Dressler borec, není vůbec pochyb. Sám o sobě by to ale nikdy neřekl. Kolo je jeho životní láska a zkrátka dělá to, co ho baví. K tomu teď přidal i zájem o módu. Byla by to celkem překvapivá volba, kdyby se konkrétně nejednalo o bajkové outfity. Ve spolupráci s návrhářem Janem Černým totiž nyní vznikla imitovaná kolekce funkčního  cyklo oblečení DresslER.


Minimalismus pro maximum pohybu

„Myslím, že vznikl výjimečný produkt, který stojí za pozornost!,“ říká Jan Černý, jeden z nejúspěšnějších českých návrhářů pánské streetové módy současnosti. Jeho oblečení už vzbudilo zájem i v mezinárodních médiích, jako jsou italská Vogue nebo prestižní Hypebeast a v roce 2020 se umístil ve známém žebříčku časopisu Forbes „30 pod 30“. „Zdůraznil bych hlavně to, že například cyklistické dresy jsou vyrobené zejména z přírodního materiálu, konkrétně modalu, takže se hned nepropotí a navíc jsou extra příjemné na dotek a nošení. Nechtěli jsme udělat polyesterové dresy, ve kterých se člověk potí už v momentě, když si ho obleče. Zvolili jsme lehký sportovní materiál, který ale můžete pohodlně nosit i mimo kolo,“ dodává designér a poukazuje tím především na skutečnost, že šortky a dresy na kolo s krátkým i dlouhým rukávem jsou pohodlné a volné natolik, že umožní maximální rozsah pohybu, ať už si zvolíte jakoukoliv aktivitu.


Oblečení na kolo i volný čas

A rovnou to můžou být skoky a triky na kole i takového kalibru, jaký má v oblibě bajker Pepa Dressler. „Moc mě to v něm baví. Oblečení je jednoduché a přitom originální. Lehký a vzdušný materiál dobře dýchá a rychle schne. Líbí se mi i nápadité detaily. Například kraťasy mají zapínací kapsy, takže mě z nich už nikdy nevypadne mobil nebo drobné na pivo,“ směje se mistr světa. „V oblečení můžete zkrátka vyrazit na kolo a pak v něm pokračovat do baru,“ dodává s nadsázkou a ještě upozorňuje, že na levém rukávu trika najdete jeho podpis.


Zažijte endorfiny v českém cyklo outfitu

Kromě Pepova podpisu nese cyklo oblečení DresslER ve jméně i zkráceninu ER vzniklou z Endorphin Republic, sítě prodejen prémiového sportovního vybavení. Tato česká speciálka na outdoorové sporty si dala záležet, aby i tato kolekce byla česká – a to od návrhu přes výrobu až po distribuci. „Často slýcháme o udržitelnosti a ekologii. A co je udržitelnější, než vyrobit produkt tady u nás, podpořit vlastní ekonomiku a taky nevozit produkty přes půlku světa?“, uzavírá designér Černý a zve všechny bajkery i nebajkery, aby si přišli oblečení sami vyzkoušet do jedné z 5 prodejen Endorphin Republic.

 

Přečteno - 5489x Tagy: scott josef dressler endorphin republic
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. ServisVe Scottu to vře, korejský vlastník se chce zbavit Beata Zaugga
    Ve Scottu to vře, korejský vlastník se chce zbavit Beata Zaugga
  2. Tech newsSpeciální edice Scott Spark RC N1NO pro Cape Epic
    Speciální edice Scott Spark RC N1NO pro Cape Epic
  3. TechnikaFotogalerie: Scott Voltage eRIDE 2024
    Fotogalerie: Scott Voltage eRIDE 2024
  4. Tech newsScott představuje nový trailový Voltage eRIDE
    Scott představuje nový trailový Voltage eRIDE
  5. Tech newsScott vypouští zcela nový Ransom
    Scott vypouští zcela nový Ransom
  6. Retro20 let - Scott Genius slaví kulatiny
    20 let - Scott Genius slaví kulatiny

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744