Virály

8. června 2022 11:15

redakce Prima Lajk

Tvůrci Stranger Things litují smrti téhle postavy! U koho je mrzí, že ze seriálu zmizel?

Smrt k životu patří, a to i ve fiktivních seriálech. Někdy odchod oblíbené postavy zamrzí ale daleko víc, než by se čekalo.

Po tříroční pauze se Stranger Things opět vracejí na televizní obrazovky se čtvrtou sérií a fanoušci mají obrovská očekávání. Tvůrci už od začátku slibovali, že bude tahle série nadupanější, temnější a daleko hororovější než předchozí. O tom svědčí hned prvních pár dílů, ve kterých rukou nového padoucha zemře hned několik teenagerů z prokletého amerického městečka Hawkins. Pokud jste doposud neviděli všechny díly, raději dál nečtěte.

Nyní se totiž tvůrci seriálu rozpovídali o tom, čí smrt ze čtvrté série je mrzí úplně nejvíc a fanoušci nemohou víc než souhlasit. Jedná se sexy roztleskávačku Chrissy Cunningham, kterou ztvárnila herečka a streamerka Grace Van Dien, jež byla první obětí Vecny. Bratry Dufferovy mrzí, že více nerozvinuli dějovou linku s Eddiem Munsonem, mezi kterými byla očividná chemie.

„Byli jsme unešení spojením mezi Chrissy (Grace Van Dien) a Eddiem (Josephem Quinnem). Takže nám pochopitelně zlomilo srdce, když musela před jeho očima zemřít,“ nechali se slyšet tvůrci s tím, že na ně Grace udělal velký dojem svým hereckým talentem. „Je dost působivé, jak se vryla fanouškům do paměti i přesto, že na obrazovkách nebyla tak dlouho.“


Přečtěte si také