InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Božetice se loučily vítězně, trefili se oba gólmani!

BOŽETICE – Vzájemným zápasem se s letošním ročníkem krajské I. B třídy loučily také dva týmy, kterým se závěr sezony příliš nepovedl a několik týdnů čekaly na radost z vítězství. Před sobotním zápasem fotbalisté Božetic dvakrát vysoko prohráli a naopak senzačně remizovali na hřišti postupující Jistebnice (2:2). Vítězství se proti Kestřanům dočkali poprvé od 21. května, kdy se doma protrápili k tříbodové výhře 3:2 nad poslední Čížovou. Tentokrát svěřenci kouče Martina Španvirta v úmorném vedru jasně dominovali a radovali se z drtivé výhry tenisovým rozdílem 6:1. Zajímavostí je, že se střelecky prosadili oba domácí brankáři – nejprve Zbyněk Vácha, který tentokrát vystřídal netradičně do útoku, a pak také Jan Pultar, který si troufl za stavu 4:1 na penaltu a také se nemýlil.

Božetice nakonec zakončily sezonu na osmém místě, dvanácté Kestřany přežily a na rozdíl od Čížové zůstávají na krajské fotbalové mapě, když obsadily dvanáctou příčku.

TJ Božetice – FK IPD service Kestřany 6:1

Branky: 36. a 66. Jakub Suchan, 8. Josef Fara, 61. Vácha, 68. Pultar (pen.), 89. Čanda – 42. Hoštička.

Božetice: Pultar – Kofroň, M. Fara, Kotrba, T. Jelínek (46. Jakeš) – Jíška, P. Stejskal (67. Došek), F. Horek, J. Suchan (77. Dušek) – J. Fara (77. Čanda), Kolář (59. Vácha).

Kestřany: Vlasatý – Hronek, Kůs, Keclík, Drahoš, Kinský, Volf (67. Holan), Koller, Hoštička (67. Drahoš), Tvrzský, Markvart.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace