Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Klenoty Aurum navlékly léto plné barev do vlastní kolekce

Pestrou sadu šperků, která hýří všemi barvami, představily Klenoty Aurum ve vlastní letní kolekci. Desítky barevných náramků a náhrdelníků prezentují modelky, kterými se po loňské úspěšné kampani opět staly ženy z řad vlastních zaměstnankyň společnosti. S nápadem na autorskou kolekci přišel sám Rony Marek Lori, majitel Klenot Aurum.

„Rád cestuji a šperkařské trendy různých kultur mi učarovaly natolik, že jsem se rozhodl trochu té barevné krásy přinést i českým ženám,“ vypráví Rony M. Lori a pokračuje: „Korálky hýřící všemi barvami léta jsou jemné, a v nekonečně variabilních kombinacích dokáží rozzářit každou ženu i její letní outfit.“

Klenoty Aurum se rozhodly pro vytvoření vlastní kolekce, která vznikala několik měsíců ve spolupráci s Offenbach Group v Amsterdamu, aby na místním trhu představily letní kolekci plnou barevných korálků – skvělý doplněk pro každý den.

K prezentaci kolekce opět oslovily vlastní zaměstnankyně, které se staly tvářemi značky už v loňském roce. „Na kampaň jsme měli skvělé ohlasy, naše dámy jsou krásné a ani chvíli jsme neváhali, když jsme se měli rozhodnout pro modelky, které naše šperky představí,“ dodává pan Lori.

Kolekce letních šperků je k dostání v kamenných prodejnách Klenoty Aurum i na e-shopu.

Zdroj a foto: Klenoty Aurum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *