Michal Koštuřík
24. června 2022 • 14:04

Zlín má nové sponzory. Miliony a název mu dá bratr zpěvačky Dashy

Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Škrtněte si Fastav. Do nové sezony půjde fotbalový klub z Baťova města pod názvem FC Trinity Zlín. Právě česká Trinity Bank se stala titulárním partnerem minimálně pro další tři roky. Za finanční společností stojí kapitál miliardáře Radomíra Lapčíka. „Je to pro nás důležitý krok v otázce další stabilizace klubu. Tento moment dodává nám všem impuls a motivaci do dalších sezon,“ uvedl ředitel Leoš Gojš. „Je to naše poděkování regionu,“ řekl Lapčík, jehož sestrou je známá zpěvačka Dasha.



Ve Zlíně si zvykli, že je v názvu klubu jméno hlavního sponzora. Po Fastavu Development tak nastává éra Trinity Bank. Její vstup do fotbalu uvítal rovněž další významný partner, společnost Climax. „

Mám velkou radost, že se nám podařilo navázat partnerství s tak významnou společností. Je to pro nás závazek, ale i velká výzva zároveň. Těší mě to o to víc, že stejně jako v případě naší společnosti se jedná o ryze českou firmu, která má kořeny ve zlínském regionu a vnímá svoji společenskou odpovědnost. Spojení silných regionálních firem spolu s výrazně širší podporou ze strany statutárního města Zlín zajistí klubu nejen dlouhodobou finanční stabilitu. Vnímám to zároveň jako pevný základ pro budoucí výrazný rozvoj klubu tak, aby mohl naplňovat účel svého působení, kterým je přinášet lidem radost, zábavu, nadšení a motivovat je ke sportu a zdravému životnímu stylu,“ prohlásil David Žabčík, člen představenstva klubu a ředitel společnosti Climax.

Pár vět pronesl po podpisu tříleté dohody také byznysmen Lapčík.  „Naším posláním je vést lidi k úspěchu, ať už se jedná o naše klienty, akcionáře nebo v tomto případě naše partnery z fotbalového klubu a fanoušky, či širší veřejnost v regionu. Jsme českou bankou, která staví na pevných hodnotách a společensky odpovědném podnikání,“ sdělil zakladatel Trinity Bank, která má pětadvacetiletou historii. Zlín se těší i z nové finanční podpory společnosti Tipsport, která se stala generálním partnerem klubu.

Podpis smlouvy s novým titulárním partnerem proběhl přímo na zlínské Letně
Podpis smlouvy s novým titulárním partnerem proběhl přímo na zlínské Letně

„Fakt, že s námi chce tak stabilní a silná společnost spolupracovat, je potěšující,“ reagoval viceprezident klubu Zdeněk Grygera. Logo sázkové kanceláře bude na přední straně dresů společně s Climaxem. I v tomto případě byla podepsána tříletá smlouva.

Motivaci k uzavření partnerství s FC Trinity Zlín vysvětlil marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík. „Jako největší česká sázkovka potřebujeme posilovat přítomnost v regionech. V některých krajích jsme vidět hodně, v jiných méně, středomoravský kraj je spíš ten druhý případ. Fotbal je mezi klienty Tipsportu nejoblíbenějším sportem, proto ho máme při regionální expanzi v prioritách nejvýš.

Zlín si vybojoval ligu i pro příští sezonu a jsme přesvědčeni, že s naší vydatnou podporou bude mít minimálně na klidný střed tabulky. Ale mužstvu budeme držet palce, aby s logem Tipsportu na prsou zamířil ještě mnohem výš. Uzavření generálního partnerství je ostatně dokladem toho, jak hodně Zlínu věříme.“

Následovat budou příchody hráčů. Prvním z nich má být podle informací isport.cz ghanský útočník Johnson Oppong Owusu (24), který naposledy působil v rezervě portugalského Maritima. Ve Zlíně už tento týden trénuje.

FC Zlín Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Zlín – Jablonec 1:1. Remíza Severočechům stačila, parádní trefa kapitána Procházky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud