Dobří studenti dostali Dobré listy

0
466

Okresní hospodářská komora Most (OHK Most) ocenila odborné znalosti a dovednosti absolventů středních a středních odborných škol Dobrým listem komory. V letošním roce převzalo toto prestižní komorové ocenění na mosteckém magistrátu z rukou předsedy OHK Most Rudolfa Junga 34 absolventů středních a středních odborných škol na Mostecku.

Gratulaci oceněným vyjádřila za Ústecký kraj i Zdenka Vachková, předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. „Přála bych si, abyste našli co nejlepší uplatnění v našem Ústeckém kraji, který vzdělané, pracovité a pro svůj obor zapálené mladé lidi potřebuje. Věřím, že vaše nápady a invence budou pro potencionální zaměstnavatele přínosem,“ uvedla v úvodním proslovu Zdenka Vachková. Absolventům gratuloval také primátor statutárního města Most Jan Paparega, starostka města Litvínov Kamila Bláhová a další významní hosté.
Letos byl popáté předáván Dobrý list komory pod názvem „Uznávaný tovaryš řemesla“. Převzali jej absolventi, kteří ukončili střední vzdělání výučním listem. Speciální cenu si odnesl Ondřej Lisický z Podkrušnohorského gymnázia Most za 1. místo v mezinárodní matematické soutěži Adama Reise pro rok 2022.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!