Prosecco fest 2022 bude ve znamení hitů

Hodláte vyrazit na festival, ale nechce se vám odjíždět z Prahy? Nebo naopak máte chuť navštívit Prahu a zajít tam na koncert několika kapel? V tom případě zpozorněte! Už v sobotu 2. července 2022 od 13 hodin se na Střeleckém ostrově v Praze uskuteční Prosecco fest 2022. Většinu písní, které v průběhu akce zazní, nejspíš budete znát!

Pokud vás baví zpívat, šetřete si na sobotu hlasivky. Hudební program odstartuje skupina ABBA World revival, po ní to na pódiu rozjede Karel Gott Cover band. Ten vystřídá kapela Pangea, což je The Beatles revival band. Následovat bude Smokie revival Praha, zazní i hity od Suzi Quatro a Tiny Turner. Svoje vlastní songy, z nichž některé jistě znáte z rádia a z televize, poté zahraje poprocková kapela INA HANY BANY se zpěvačkou Inou Urbanovou. Po ní vás opět čeká série světoznámých hitů v podání skupiny Queenmania. Závěr jednodenního festivalu Prosecco fest 2022 bude patřit koncertní verzi muzikálu Vlasy v podání souboru HAIR Prague.

Celou hudební událost bude uvádět moderátor a spisovatel Richard Sacher. Vstupenky v hodnotě 290 Kč si můžete zakoupit přímo na místě, stejně tak jako občerstvení.

Richard Sacher a Ina Urbanová FOTO – archiv

(mac)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy