Novým přednostou gynekologicko-porodnické kliniky se stal MUDr. Marcel Vančo, Ph.D.
MUDr. Marcel Vančo, Ph.D. (vlevo) a doc. PhDr. Zdeněk Havel, CSc. Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na pozici přednosty Gynekologicko-porodnické kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., k vystřídal doc. MUDr. Tomáše Bindera, CSc., MUDr. Marcel Vančo, Ph.D.

„Panu doktoru Vančovi přejeme v pozici přednosty hodně úspěchů. Za univerzitu předpokládám pokračování fungující spolupráce a další rozvoj kliniky,“ uvedl děkan Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem doc. PhDr. Zdeněk Havel, CSc.

„Jedním z prvních úkolů pana přednosty bude stabilizace týmu lékařů a sester gynekologicko-porodnické kliniky. Dále pak bude třeba například koncentrovat do ústecké Masarykovy nemocnice onkogynekologickou operativu,“ nastínil první kroky nového přednosty generální ředitel Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Petr Malý, MBA.

„Budu se snažit, aby se naše klinika dostala tam, kam patří a kde byla před nějakými patnácti až dvaceti lety, aby se opět stala výkladní skříní ústecké Masarykovy nemocnice. Odbornost máme velice dobrou, takže pokud se nám podaří zajistit ostatní věci, tedy především personál a vybavení, pak věřím, že jsme schopni být jedním z významných pracovišť v rámci ČR,“ řekl po svém jmenování MUDr. Marcel Vančo, Ph.D.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru