InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čtení se Zauzlínou

    pátek 24.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech

  • Petr Maurenc: Gladiátoři - výstava

    pátek 24.5 18:30 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katovice zahájily přípravu, utkání proti Prachaticím ale odpadlo

KATOVICE – Volno skončilo, už se zase trénuje! Divizní fotbalisté Katovic se po třítýdenní pauze znovu sešli ve čtvrtek 7. července, kdy oficiálně zahájili letní přípravu. Trenérskému duu Přemysl Šroub – Jiří Kříž se hlásilo devatenáct hráčů, a to včetně dvou nových tváří: Dominika Štěcha z Olešníku a odchovance strakonického fotbalu Matěje Kostky. Katovičtí ještě měli zálusk na Adama Petra z Písku, ale ten nakonec zamířil do Protivína. Dále nemohou už počítat s Danielem Pavlovičem, jenž si znovu poranil koleno, tentokrát to neoperované. Jinak žádné odchody nejsou. Úvodní herní prověrka měla mužstvo čekat v sobotu 9. července, jenže účastník krajského přeboru z Prachatic se omluvil z důvodu malého počtu hráčů.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace