Chcete půl milionu? Stačí pokořit Halo 2 na nejtěžší obtížnost
zdroj: Foto: Bungie

Chcete půl milionu? Stačí pokořit Halo 2 na nejtěžší obtížnost

20. 7. 2022 16:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dnešní svět nabízí spoustu příležitostí, jak si vydělat zajímavé peníze. Jednou z nich je například streamování her, o čemž ví své YouTuber Charlie White známý jako Cr1tikal či penguinz0, který má tolik chechtáků, že se jich klidně zbaví ve váš prospěch. Pokud tedy splníte jeho výzvu. A tu ještě nikdy nikdo nesplnil.

Vše, co musíte udělat, je dohrát Halo 2 bez jediné smrti na tu úplně nejtěžší obtížnost, to znamená se zapnutými všemi modifikátory obtížnosti vyjma jednoho jediného – Envy, který vám umožní se zneviditelnit. Neviditelní zato budou vaši nepřátelé, kteří budou zároveň mnohem tužší, přijdete o uživatelské rozhraní a nebudou se vám samy dobíjet štíty, mimo jiné.

Dohrát hru na takovou obtížnost je náročné i v případě, že budete umírat. Sám Charlie ví o jediném člověku, kterému se podařilo dohrát Halo 2 se zapnutými všemi modifikátory bez jediného úmrtí, ale opravdu se všemi, tedy i se zmíněnou kamufláží.

Na jeho výzvu, za jejíž splnění by Charlie jejímu pokořiteli vyplatil 5 tisíc dolarů, tedy 120 tisíc korun, nikdo neodpověděl. A tak YouTuber zvýšil odměnu. V tuto chvíli se první člověk v historii, který dohraje Halo 2 na nejvyšší obtížnost a dokáže to přes tento formulář, může těšit na 20 tisíc dolarů, tedy zhruba 480 tisíc korun. Tak co, zkusíte to?

Nejnovější články