NÁLEZ KOSTRY MIKRO-HUMANOIDA Z POUŠTĚ ATACAMA SE STAL SOUČÁSTÍ CHILSKÉ NÁRODNÍ BEZPEČNOSTI

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

13.07.2022 Zajímavosti

Dr. Nolan byl zodpovědný za analýzu řady exotických materiálů údajně pocházejících z UAP (Unidentified Aerial Phenomena) neboli UFO. Dr. Nolan není jen tak někdo, ale jeden z 25 předních vynálezců a vědců na Stanfordu, kteří se pustili do obtížného tématu výzkumu UFO a publikovali o něm i odborné práce. Rád bych zde uvedl několik fascinujících bodů z tohoto dlouhého rozhovoru.

Motherboard: "Jak dlouho se zajímáte o UAP?"

Dr. Garry Nolan: "Vždycky jsem byl vášnivým čtenářem sci-fi, takže bylo přirozené, že jsem se někdy podíval na několik videí, když se na YouTube začala objevovat videa o UFO. Všiml jsem si, že Steven Greer tvrdil, že malý kostlivec (Atacama Humanoid) by mohl být mimozemšťan. Vzpomínám si, že jsem si myslel, že bych to mohl dokázat nebo vyvrátit. A tak jsem se na něj obrátil. Nakonec jsem ukázal, že to není mimozemšťan, ale člověk. Vysvětlujeme, proč to vypadá tak, jak to vypadá. Měl řadu mutací v kostních genech, které by mohly vysvětlovat biologii. Komunitě UFO se nelíbilo, že jsem to řekl. Ale víte, pravda je ve vědě. Takže jsem neměl problém uvést fakta. Publikovali jsme technický článek a nakonec se dostal do celého světa. Bylo to na titulní straně téměř všech hlavních novin".

Mumifikovaná kostra atacamského humanoida je asi 15 cm dlouhý lidský plod, který byl nalezen v roce 2003 v poušti Atacama v Chile. V roce 2018, jak již bylo zmíněno, byla provedena analýza DNA a vědci, kteří se na ní podíleli, prohlásili, že se nejedná o mimozemšťana, ale o lidský plod s různými mutacemi spojenými s trpasličí postavou a skoliózou. Dr. Nolan se v tomto rozhovoru nezmiňuje o tom, že tyto výsledky byly později zpochybněny a od té doby jsou zpochybňovány, ačkoli ve svých prohlášeních uvádí, že jeho závěry by možná mohly vysvětlovat mutace v genech humanoidů z Atacamy, ale nemusí to tak být. Stanfordští vědci tehdy identifikovali celkem 64 velmi neobvyklých mutací v 7 genech kosterního systému! I oni museli uznat, že ještě nikdy se nikde nevyskytlo tolik

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.