Multižánrový festival Rock In Roll se bude konat již počtrnácté

regiony

Pláž Novorolského rybníka bude poslední červencovou sobotu patřit festivalu.

Multižánrový festival Rock In Roll se bude konat již počtrnácté
Rock iN Roll Dětem
26. července 2022 - 12:00

Multižánrový festival Rock In Roll se bude konat v Nové Roli již počtrnácté. Stejně jako v předchozích ročnících si na své přijdou fanoušci různých hudebních stylů. Zahrají kapely Krucipüsk, Fast Food Orchestra, TH!S či The Sidewaves a další.

Návštěvníci se mohou těšit také na vystoupení fenomenálního kytaristy Michala Pavlíčka s Monikou Načeva nebo na skupinu Sandonorico, jejíž tvorba propojuje tvrdý rock s popem a prvky vážné hudby. Tradičně nebudě chybět ani DJ Swing Garden s houslistou Tomášem Havlínkem a DJ Fefe.

Organizátoři nezapomínají ani na malé návštěvníky, program pro děti začíná ve 13 hodin. Vystoupí kapela Kujme pikle band, připravena bude také loutková pohádka „Hluboko v lese“ a další aktivity.



Festival Rock In Roll se bude konat v sobotu 30. července 2022 v Nové Roli. Hlavní program festivalu začne v 15 hodin. Lístky je možné zakoupit v předprodeji, v den konání také přímo na místě. Po vystoupení poslední kapely budou pro návštěvníky připraveny festivalové autobusy do Karlových Varů, Sokolova, Chodova, Božičan, Děpoltovic, Ostrova, Hroznětína a Nejdku.

Více informací naleznete na webových stránkách festivalu. Informovala Jitka Čmoková za Krajský úřad Karlovarského kraje.

(jv,karlovarskenovinky.cz foto:arch)


Anketa

Uvítali byste, kdyby se šéfem Evropské komise stal maďarský premiér Viktor Orbán?

Ano 77%
transparent.gif transparent.gif
Ne 12%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif