Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tomáš K... byl zadržen

Policie děkuje občanům za jejich pomoc a poskytnuté informace

28. července 2022 20:44 , aktualizace 20:45

Pátrání

Aktualizace:

     Policisté zadrželi Tomáše K. v Plzni ve Skvrňanech a po provedení nezbytných úkonů byl chlapec vrácen zpět do ústavu. Otázkou zůstává, kdy uteče příště, neboť nyní šlo již o jeho pátý útěk. Policie děkuje občanům za jejich pomoc a poskytnuté informace.

Původní článek:

      Policisté pátrají po patnáctiletém chlapci, který se včera nevrátil do výchovného zařízení z povolené vycházky, na kterou odešel v jednu hodinu odpoledne. Jde o chronického útěkáře a jedná se již o jeho pátý útěk z výchovného zařízení, do kterého byl umístěn na základě rozhodnutí soudu.

       Podle policie je možné, že se chlapec pohybuje v Plzni.

Tomáš ...

Datum narození ...
Pátrání vyhlášeno 27.7.2022
Bydliště - ...., nyní umístěn do výchovného ústavu v Plzni
Státní příslušnost Česká republika 

      Pohřešovaný chlapec je štíhlé postavy vysoké cca 160 – 165 cm, má hnědé oči a krátké kudrnaté černé vlasy, které nosí sčesané dopředu.
      Policisté získali částečný popis oblečení, které měl jmenovaný na sobě, tedy šedé kalhoty, černé triko a na nohou obuté tenisky.

      Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.



Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.