InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorostenci Tábora naskočili v první přípravě proti Motoru. Trenéři zkoušeli uchazeče o extraligový dres

První přípravný zápas před novou extraligovou sezonou prohráli dorostenci Tábora s Motorem 3:6. , Autor: Josef Janda

První přípravný zápas před novou extraligovou sezonou prohráli dorostenci Tábora s Motorem 3:6.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Extraligoví dorostenci HC Tábor se ve čtvrtek 28. července předvedli fanouškům v prvním přípravném utkání před novou sezonou v nejvyšší soutěži. Nový hlavní trenér týmu Arpád Györi nasadil do zápasu hlavně hráče, kteří nemají své místo v sestavě jisté. Nejlepší hokejisty tak nechal odpočinout, aby si v akci prohlédl hráče na hraně. Do Tábora zavítal českobudějovický Motor, jehož sestava taktéž nebyla v plné síle. Domácí vstoupili do zápasu úvodním gólem, což však bylo naposledy, kdy kohouti vedli. Motor ještě do přestávky otočil a dovedl zápas k vítězství 6:3. Týmy si pak vyzkoušely i pětiminutové prodloužení při hře tři na tři, ve kterém se za Motor prosadili ještě Humeník a Šíma.

 

HC Tábor – HC Motor České Budějovice 3:6 (1:2, 1:1, 1:3), branky a nahrávky: 8. J. Pospíchal (Mohyla), 37. Skoumal, 53. Bačo (J. Pospíchal) – 12. Hečko, 17. Aulický (Dušák, Humeník), 35. Kinter (Aulický, Humeník), 42. Rizák (Hečko), 46. Hečko (Vlna), 57. Humeník (Aulický), vyloučení 5:6, navíc Tábor neproměnil trestné střílení, využití 2:2, v oslabení 0:1.

HC Tábor: Wajtr (30. Spálenka) – Kříž, Anděl, Mašek, Ješ, Jaroš, Cedrik, Bačo, Céza – J. Pospíchal, Mohyla, Kubiena, Lang, Hlavín, Pěček, Sochůrek, Podzimek, Suchan, Kostka, Skoumal, Klečacký.

HC Motor České Budějovice: Urie (Brož) – Prušák, Dušák, Zevl, Kasanda, Šíma, Špaček – Aulický, Kinter, Humeník – Hečko, Vlna, Rizák – Muška, Pánek, Vávra – Nečas.

Další podrobnosti k zápasu si přečtete ve středečním Týdeníku Táborsko.

Trenér Tábora Arpád Györi se stručně ohlédne za utkáním, přiblíží svůj příchod k dorosteneckému družstvu od druholigových mužů a zmíní, co bude v nové sezoně v extralize jeho cílem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace