hledat

Tags:

Pokud vám chybí pořádný turntablismus, Mix Master Mike vás zcela jistě potěší

Sdílej

Turntablism má bohužel svůj vrchol popularity za sebou. Tak už to chodí. Ovšem narozdíl od punku zcela mrtvý není. Pořád tu máme mnoho DJů, co svoje umění provozují třeba přes tři dekády. Patří k nim např. DJ QBert nebo právě Mix Master Mike, kteří neustále publikují nové desky věnované čistě této královské hip hopové disciplíně.

Mix Master Mike by neměl být představován, ale v krátkosti jde o dvaapadesátiletého DJe, který proslul hlavně coby součást pionýrů Beastie Boys. Ti už bohužel nejspíš album nikdy nevydají a pokud jo, tak bez MCA, kerý zemřel v roce 2012. Ovšem Mix Master Mike je releasově čilý a sype jedno album za druhým. Nejnovější přírůstek do jeho diskošky se jmenuje „Ready Slayer One“ a parafrázuje nedávný spielbergův trhák. 

Pokud čekáte old school hip hop doplněný o nějaké skreče, tak ne. Jedná se o patnácti stopový instrumentální počin, který si udržuje vcelku hbité a pružné tempo. Je to dost řízlé dubstepem, drumstepem a zkrátka, MMM je DJ a jako takový není vyhraněný jen jedním směrem. Doplňuje zde skladby zajímavými cuty a skrečovými nápady po vzoru QBerta, jehož nosiče ale bývají v tomhle směru někdy nápaditější, i tak jde ale o to nejlepší, co současný hip-hop v rámci DJingu nabízí. Pusťte si to, uvidíte, zda vám to sedne, tak jako nám. 

Tagy:
Tao Quit

https://linktr.ee/taoquit BBarak Obbama

  • 1