4. 8. 2022

Zcela natočená Batgirl se ruší

Více méně dokončený film dostal stopku a světlo světa nikdy nespatří

hlavní obrázek

Studio Warner Bros. šetří a nebojí se zrušit i natočený film. A jako rána z čistého nebe přišla zpráva, že se ruší nová připravovaná komiksovka od stáje DCU Batgirl. Tu si měla zahrát Leslie Grace (Život v Heights) a kromě ní se ve filmu měl mihnout Michael Keaton, Brendan Fraser či Corey Johnson. Možná vás ale napadá, proč vůbec zrušení filmu zmiňovat, když běžně se doslýcháme, že různé projekty se ruší na denním pořádku. V případě Batgirl je to ale trochu jinak.

Film je už totiž natočený. Dokonce je v takovém stádiu, že proběhla testovací projekce, která ale žel nedopadla dobře. Jedním z uváděných důvodů, proč se film zrušil, je právě tato projekce, jenž neměla dopadnout vůbec dobře a snímek měl působit na diváky tak zle, že studio se rozhodlo raději film zrušit.

Další důvody jsou čistě ekonomické a vedení studia Warner Bros. škrtá projekty, kterým jednoduše nevěří. A to i navzdory tomu, že to znamená nějakou ztrátu hned na začátku. A to je případ zmíněné Batgirl. Ta už spolykala přibližně 100 milionů dolarů, což není malá částka, ale pokud by studio pokračovalo, rozpočet by se určitě vyšplhal výše plus náklady na marketing.

Ať už jsou důvody jakékoliv, pro nás to znamená jediné. Film nikdy, pravděpodobně, neuvidíme, protože nejenom, že se neobjeví na velkých plátnech, ale ani nepoputuje na HBO MAX. Otázkou je, jestli tento krok studia naštve fanoušky DC hrdinů, a nebo je to všem jedno. Kam se stavíte vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!