Sirotek: První oběť – Prequel kultovního hororu Orphan v traileru

Orphan (Sirotek) z roku 2009 od režiséra jménem Jaume Collet-Serra byl právem velkým hitem a krom děsivě manipulativní záporné postavy a překvapivého dějového zvratu v samém závěru snímku nám představil i nadanou (tehdy) dětskou herečku Isabelle Fuhrman. Ta se nyní vrací ke své nejznámější roli. Zda se tento hororový návrat vyplatil, posoudíme už brzy v kinech. Pokračování se ujal William Brent Bell a níže můžete zhlédnout trailer.

Snímek byl natočen v kanadském Winnipegu. Záporné protagonistce, dospělou ženě v těle dítěte tentokrát bude čelit Julia Stiles. Snad se podaří zopakovat úspěch původního snímku…

„Příběh zlovolné dívky Esther z hororu Sirotek dostává novou kapitolu. Vyšinutá žena Leena Klammer je pro dobro světa zavřená v ústavu pro duševně choré kdesi v Estonsku. Vysoce inteligentní, promiskuitní Leena je zlo v lidské podobě, trpí řadou psychických poruch a ve svých třiceti letech vypadá jako dítě. Jednoho dne se jí brilantním způsobem povede z blázince utéct a rozhodne se naplnit svůj neméně perfektní plán. Vydává se do Ameriky, kde se vydává za ztracené dítě Esther ze zámožné rodiny. To se jí podaří, ale její zmanipulovaný a vysoce spokojený život obyčejného děvčete se nečekaně zvrtne. Esther je následně vhozena do nervy drásajícího souboje se svou novou matkou, která je připravená udělat cokoliv a svou rodinu před vražedným dítětem ochránit. „

O režii se postaral William Brent Bell, který snímek natočil dle scénáře od Davida Coggeshalla. V hlavních a vedlejších rolích se představí Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa, Jade Michael, Stephanie Sy, Lauren Cochrane, Erik Athavale, Matthew Finlan, Andrea del Campo, Alicia Johnston, Samantha Walkes, Gwendolyn Collins a další.

„Pokračování kultovního a oceňovaného hororu Sirotek (Orphan) z roku 2009. V něm se krvavým a šokujícím způsobem ukázalo, že malá nevinná holčička Esther je ve skutečnosti šílená a zlá dospělá žena v těle dítěte. Příběh zlovolné dívky Esther z hororu Sirotek teď dostává novou kapitolu. Film „Sirotek: První oběť“ přinese události, které příběhu prvního dílu předcházely. Esther si najde svou úplně první rodinu a jako psychopatický zabiják zažije své „poprvé“.

V hlavní roli se vrací její představitelka z prvního dílu Isabelle Fuhrman.“

Sirotek: První oběť má premiéru už 11. srpna.

Zdroj: Bontonfilm